Kali Postat Mai 16, 2006 Share Postat Mai 16, 2006 Stiu ca toata lumea se indreapta spre Ploiesti, dar as dori sa stiu daca este totusi cineva care pleaca din Bucuresti sau Pitesti spre Oltenia. Eu intentionez sa plec vineri pe la 2 p.m. din Bucuresti, indiferent de starea vremii. Traseul este Bucuresti - Pitesti - Colonesti - Slatina - Craiova - Filiasi - Turceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Cand treci prin Craiova poate faci o pauza de o juma' de ora si mergem la un suc . Asta este numarul meu 0723511625 Andrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giovan Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 as merge eu, zimi daca mai e valabila plimbarea + ce se intampla acolo . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 18, 2006 Autor Share Postat Mai 18, 2006 Merg la ai mei la tzara. Am de dus niste diverse. Ma gandeam ca, daca mai erau amatori mai mult sau mai putin fortati de imprejurari, macar o bucata din drum o faceam impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate