alexrider Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Am tot vazut pe site intrebari de delimitare . Cu aceeasi problema m am confruntat si eu . Asa ca m am gandit sa spun si altora cum se face. Am scris un ghid pas cu pas, insotite de imagini, despre aceasta delimitare: www.delimitare-aprilia.com Spor la treaba .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Sunt a afacere...si in plus il poti gasi pe net moca... Afacerile in alta parte nu aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 Am tot vazut pe site intrebari de delimitare . Cu aceeasi problema m am confruntat si eu . Asa ca m am gandit sa spun si altora cum se face. Am scris un ghid pas cu pas, insotite de imagini, despre aceasta delimitare: www.delimitare-aprilia.com Spor la treaba .. Hai ca ai fost tare Acum stie toata lumea cum sa delimiteze un rs si se gaseste pe toate siteurile gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2009 Acest site l-am facut pentru a invata despre acest domeniu ( promovare web, seo, cum se face un foemular de comanda, etc) si pentru a lua pulsul pietei. In acest moment lucrez la un dvd ( cum sunt cele de pe advrider despre bmw r1200gs- service and maintenance). Nu puteam sa ma apuc de acest proiect fara vedea cum se face si cum merge treaba Daca am 3 comezi pe acest site sa acopere hostingul sunt multumit. Inseamna ca e un incepu bun. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 (editat) Acest site l-am facut pentru a invata despre acest domeniu ( promovare web, seo, cum se face un foemular de comanda, etc) si pentru a lua pulsul pietei. In acest moment lucrez la un dvd ( cum sunt cele de pe advrider despre bmw r1200gs- service and maintenance). Nu puteam sa ma apuc de acest proiect fara vedea cum se face si cum merge treaba Daca am 3 comezi pe acest site sa acopere hostingul sunt multumit. Inseamna ca e un incepu bun. Numai bine Mult succes poate ai sa gasesti 2-3 gaste gen poket... Editat Noiembrie 28, 2009 de ALINU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Decembrie 6, 2009 Autor Share Postat Decembrie 6, 2009 (editat) Draga Alinu, daca ai Aprilia rs 125 model 2009 nu inseamna ca esti buricul targului. Am ajutat , fara obligatii cred ca mai multi oameni, motociclisti decat ai tu posturi pe acest forum. Cand o sa scrii si tu o carte un tutorial si o sa o dai gratis, atunci ai dreptul sa comentezi despre ce am facut eu mai sus. Mesaj completat up. pentru membrii forumului putem face si o reducere. Editat Decembrie 6, 2009 de alexrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate