century Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 imi trebuie lant, pinion, foaie, semeringuri telescoape fata..vreau sa stiu ceva firme care aduc la comanda, sau poate are careva..ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Incearca la Yamaha Constanta. 0241-616885 ( intreaba de Daniel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 sau la BCZ motors si yo am nevoie de niste piese de la ei da acu n am bani, m am interesat si am auzit ca sunt seriosi a si cel mai important adcuc cam detoate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
century Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 sau la BCZ motors si yo am nevoie de niste piese de la ei da acu n am bani, m am interesat si am auzit ca sunt seriosi a si cel mai important adcuc cam detoate da, bcz, de la ei am vrut sa iau pana acum piese...da ba le au, ba tre sa le comande..si cate de astea...stau de 2 luni dupa ei, sunt tare seriosi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate