Xomin Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Sambata cine vrea sa bea un ceai cald in Curtea de Arges dupa care sa vizitam Muzeul Municipal Curtea de Arges (sau invers ), vremea se anunta buna intre 8 si 11 grade. Traseul ar fi: la dus ... Bucuresti - Gaesti - Pitesti - Curtea de Arges la intors ... Curtea de Arges - Campulung - Targoviste - Bucuresti in total vor fi aprox. 350 km Plecare sambata la 09:00 din Petrom/Chitila Viteza: 70/120 km/h, fara opriri intermediare Mesaj completat . . . . . UPDATE Eu o sa mai intru maine dimineata la 8 pe forum daca nu mai primesc nici un mesaj pana atunci, o sa ma duc direct spre Curtea de Arges si nu mai trec prin Chitila - in caz contrar ne intalnim la Petrom/Chitila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Sambata cine vrea sa bea un ceai cald in Curtea de Arges dupa care sa vizitam Muzeul Municipal Curtea de Arges (sau invers ), vremea se anunta buna intre 8 si 11 grade. Traseul ar fi: la dus ... Bucuresti - Gaesti - Pitesti - Curtea de Arges la intors ... Curtea de Arges - Campulung - Targoviste - Bucuresti in total vor fi aprox. 350 km Plecare sambata la 09:00 din Petrom/Chitila Viteza: 70/120 km/h, fara opriri intermediare Mesaj completat . . . . . UPDATE Eu o sa mai intru maine dimineata la 8 pe forum daca nu mai primesc nici un mesaj pana atunci, o sa ma duc direct spre Curtea de Arges si nu mai trec prin Chitila - in caz contrar ne intalnim la Petrom/Chitila Salut, I'm in. Maine la ora 9 ne vedem la Petrom/Chitila... doar ca la intoarcere de la targoviste eu o sa o iau spre Ploiesti. Ne vedem la 9. Te salut, Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 (editat) Salut. Te rog, un PM repede cu un numar de tel? Se poate? multumesc. Editat Decembrie 5, 2009 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 Dealurile de langa Campulung Muzeul Municipal Curtea de Arges Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Salut, Completez si eu cu ce am facut pana am ramas fara baterii Proasta alegeere am facut ca m-am dus pana la Poiesti. La intoarcere spre Buc. m-a luat radarul in Potigrafu. 119 km/h - 270 ron in 48 ore .... sanatosi sa fim Sa ne revedem cu bine, Mi-a facut placere... Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Decembrie 5, 2009 Autor Share Postat Decembrie 5, 2009 m-a luat radarul in Potigrafu. 119 km/h nasol ... partea buna e ca ai pilot de rezerva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate