Devil`s Canabis Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 M-a lasat IJ-u aseara la arc (stia el de ce tocmai acolo) si nu l-am mai fortat pana acasa ca oricum tot la arc trebuie sa vin cu el maine, asa ca l-am legat de un gard acolo. Intrebarea e.... maine pana in 6 cind se pleaca , se milostiveste de mine vreun biker sa ma ajute sa string si io ala( surubu de la oala de ambreiaj) , mentionez... ce protocolar suna.... ca nici nu prea stiu cum se face ca il am de o luna si inainte am avut MZ... Deci se cere un mare HELP aici , in lipsa se soldeaza cu unghii in git ca la pitigoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 BA LA ORA 10.00 SUNT LA ARC ASA CA POATE TE AJUT DC NU ESTI ACOLO IL GASESTI FACUT DC ESTE NUMA ASTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 M-a lasat IJ-u aseara la arc (stia el de ce tocmai acolo) si nu l-am mai fortat pana acasa ca oricum tot la arc trebuie sa vin cu el maine, asa ca l-am legat de un gard acolo. Intrebarea e.... maine pana in 6 cind se pleaca , se milostiveste de mine vreun biker sa ma ajute sa string si io ala( surubu de la oala de ambreiaj) , mentionez... ce protocolar suna.... ca nici nu prea stiu cum se face ca il am de o luna si inainte am avut MZ... Deci se cere un mare HELP aici , in lipsa se soldeaza cu unghii in git ca la pitigoi... Frate numai ghinioane pe capul tau. PS: am fost sambata trecuta cu tine la arc (ala cu coarne). Regula nr.1: cumpara scule sa ai. Regula nr.2: sa ai tupeu sa te bagi la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devil`s Canabis Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Frate numai ghinioane pe capul tau. PS: am fost sambata trecuta cu tine la arc (ala cu coarne). Regula nr.1: cumpara scule sa ai. Regula nr.2: sa ai tupeu sa te bagi la ea da frate treaba e ca l-am luat de vreo luna si nici nu stiu ce e pe la el si fac intr-o parte si se strica in alta i-am facut incarcarea acu tre` sa fac ala... si inainte de incarcare nu era bun carburatoru` da` se face el... sa vezi ce nori pap Apropo... tu unde stai, pe Turnu Eiffel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Apropo... tu unde stai, pe Turnu Eiffel? Urmatoarea: Kepler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devil`s Canabis Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Urmatoarea: Kepler Aham Io pe Zambilelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Zambilelor 7 chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate