Devil`s Canabis Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 M-a lasat IJ-u aseara la arc (stia el de ce tocmai acolo) si nu l-am mai fortat pana acasa ca oricum tot la arc trebuie sa vin cu el maine, asa ca l-am legat de un gard acolo. Intrebarea e.... maine pana in 6 cind se pleaca , se milostiveste de mine vreun biker sa ma ajute sa string si io ala( surubu de la oala de ambreiaj) , mentionez... ce protocolar suna.... ca nici nu prea stiu cum se face ca il am de o luna si inainte am avut MZ... Deci se cere un mare HELP aici , in lipsa se soldeaza cu unghii in git ca la pitigoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 M-a lasat IJ-u aseara la arc (stia el de ce tocmai acolo) si nu l-am mai fortat pana acasa ca oricum tot la arc trebuie sa vin cu el maine, asa ca l-am legat de un gard acolo. Intrebarea e.... maine pana in 6 cind se pleaca , se milostiveste de mine vreun biker sa ma ajute sa string si io ala( surubu de la oala de ambreiaj) , mentionez... ce protocolar suna.... ca nici nu prea stiu cum se face ca il am de o luna si inainte am avut MZ... Deci se cere un mare HELP aici , in lipsa se soldeaza cu unghii in git ca la pitigoi... Frate numai ghinioane pe capul tau. PS: am fost sambata trecuta cu tine la arc (ala cu coarne). Regula nr.1: cumpara scule sa ai. Regula nr.2: sa ai tupeu sa te bagi la ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devil`s Canabis Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Frate numai ghinioane pe capul tau. PS: am fost sambata trecuta cu tine la arc (ala cu coarne). Regula nr.1: cumpara scule sa ai. Regula nr.2: sa ai tupeu sa te bagi la ea da frate treaba e ca l-am luat de vreo luna si nici nu stiu ce e pe la el si fac intr-o parte si se strica in alta i-am facut incarcarea acu tre` sa fac ala... si inainte de incarcare nu era bun carburatoru` da` se face el... sa vezi ce nori pap Apropo... tu unde stai, pe Turnu Eiffel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Apropo... tu unde stai, pe Turnu Eiffel? Urmatoarea: Kepler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Devil`s Canabis Postat Mai 19, 2006 Autor Share Postat Mai 19, 2006 Urmatoarea: Kepler Aham Io pe Zambilelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Zambilelor 7 chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate