matbogdan Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 Asta cu prioritatea fata de motocicliesti e problema vech Chestia e ca fata de cei de pe scutere care sunt copii de 10-16 ani nu au pic de jena, nu se gandesc ca poate cu mana pe coarne poate fi chiar copilul lor. Sunt din Pitesti si sunt fost calaretz de scuter, actual de motor. E groaznic. Cred ca o sa imi fac un locshor special pe motor unde sa pun cofrage cu oua, sa le am la indemana. Tzara de cacao, dar nu tzara cat cei ce locuiesc in ea...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mentu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seth_1 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 da.asa cum mai zicea cineva aici.daca tipul a murit(eu sper sa nu) pt el sa terminat.pentru familie greul deabia acum incepe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebitoma Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 da.asa cum mai zicea cineva aici.daca tipul a murit(eu sper sa nu) pt el sa terminat.pentru familie greul deabia acum incepe ... a murit imediat dupa accident ... si e vreo luna de atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ustumic Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Fratilor!Aastia nu se lasa pana nu ne termina pe toti!! R.I.P. Aveti mare grija!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate