bocosb Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 am o pereche de Oxtar TCS Sport GoreTex.. si problema e ca imi suna "telescoapele" de la sistemul TCS, torsion control system parca ii zice. Cred ca imi intra praf acolo si scartaie ca draq.. cand intru in ceva loc unde e liniste se intoarce toata lumea si se uita la mine ca la urs ) Are cineva ceva idee, as putea pune ceva lubrifiant acolo? sunt de fapt niste tije de plastic care intra intr-alta bucata de plastic.. atasez si o poza cu obiectul problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 chiar nimeni nimic? ce sa pun acolo, ulei de la cartofi prajiti, sa le fac cu slanina, sau este ceva spray special pt. sacrtaituri de cizme? nu o mai patit nimeni asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 wd-40 sau valvoline nush cum care cica "outperforms wd-40" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Vaselina, slanina, seu de oaie, spray ELF, spray de la Lukoil, ulei de mecanisme fine din carfur la 30 000 sticluta. Orice ulei cred ca isi face treaba Ia vezi nu cumva au gresoare ca sa bagi vaselina cu tecalemitul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate