bocosb Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 mi-am facut schimbul de ulei.. mi-a adus cineva din DE, Castrol RS 10W60 am citit prin ceva topicuri ceva legat de uleiuri prea "subtiri" - credeti ca as putea avea probleme cu asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 ok, da' asta nu inseamna ca protejeaza mai bine motorul cand se incalzeste tare, adica daca e folosit la turatii mai mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Probabil nu e nici o diferență față de 10W-50. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 mi-am facut schimbul de ulei.. mi-a adus cineva din DE, Castrol RS 10W60 am citit prin ceva topicuri ceva legat de uleiuri prea "subtiri" - credeti ca as putea avea probleme cu asta? Singura problemă ar fi cu semeringurile Âşi garniturile: în funcție de uzura motorului e foarte posibil să dea pe la semeringuri Âşi chiar pe la garnituri!!! (Don Leoncio a pățit-o!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate