Sari la conținut

mishu_canishu

Super Membru
  • Număr conținut

    595
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mishu_canishu

  1. Buna dimineata De la ultima plimbare am ajuns acasa in 3 cilindri. Am identificat cilindrul cu probleme: primul de pe partea cu franele. Schimbat bujia, schimbat bobina de inductie de pe cilindrul cu probleme cu alta de la alt cilindru, dar problema ramane. Sa fie de vina injectorul? A mai patit cineva acest lucru si daca da, cum a rezolvat? Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
  2. Salut Am de indreptat o janta de motocicleta. Aveti posibilitatea de a o face? Multumesc pentru un eventual raspuns. Mihai
  3. Stie cineva mai sunt valabile numerele de telefon si daca oamenii mai indreapta jante moto? Multumesc
  4. Salutare Are cineva idee ce cablu de adaptare trebuie pt diagnoza la BMW K 1200 R? Acesta https://www.emag.ro/cablu-adaptor-moto-bmw-icom-d-10-pin-la-obd2-16-pin-sku1265/pd/D8VHLMMBM/ o fi bun? Ca are 10 pini pe cablu si motocicleta doar 5 pini! Multumesc pt eventualele raspunsuri
  5. Ar fi o treaba daca ai putea face o schita cu dimensiunile Pin-ului, ca nu pare greu de realizat!
  6. Ma poti ajuta si pe mine cu codul pt Pin Blocat Motor! Mjultumesc! Si as mai avea nevoie de niste dimensiuni de la o placa de ambreiaj sau de la oala (cage) ambreiajului, cele indicate pe desen As vrea sa proiectez / desenez cheia de blocare oala ambreiaj
  7. Garitura este undeva la 140 - 150 Ron, dar trebuie schimbate si suruburile de la capac!
  8. Am patit-o din nou sambata trecuta (30.01.2020). Partea mecanica de starter blocata! Banuiesc rulmentul unisens 12! Maine vreau sa ma o desfac.
  9. Am avut un blocaj, la pinionul antrenat de electromotor. De ce, nu stiu si nici nu am gasit nimic suspect.
  10. Mai revin si eu cu o intrebare: am desfacut capacul la ambreiaj, am comandat suruburi noi si garnitura noua, dar pe motocicleta am avut o garnitura din aluminiu cu ceva mastic/silicon pe ea. Cea de am comandat-o pe original este din klingerit sau ceva asemanator (gen carton prespan). La montare trebuie sa mai pun mastic pentru etansare? Daca da, de care? Multumesc!
  11. Salut! Am si eu nevoie sa stiu cat lichid de racire intra in circiut la K 1200 R din 2006. Si daca se poate umple si aerisi clasic fara scula aceea de vacuum. Multumesc!
  12. Salut! Sunt detinatorul motocicletei din semnatura! As avea nevoie de o schema a instalatiei electrice. Sa vad daca are pe ea mufe pentru accesorii: proiectoare, volmetru, alarma etc. Am avut si K 75 S si asta prevedea mufe pe intalatia electrica pentru diverse accesorii. Multumesc!
  13. Se vinde o motocicleta BMW K 75 S: /index.php?/topic/740078-motocicleta-bmw-k-75-s/
  14. mishu_canishu

    BURSA LOCALA

    Se vinde motocicleta din link: /index.php?/topic/740078-motocicleta-bmw-k-75-s/
  15. Motocicleta era un chopper de capacitate mare?
×
×
  • Creează nouă...