Viyes Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Cumpar urgent o pereche desemnalizatoare cromate (spate) pentru a mea Yamaha Virago 535... Nu trebuie sa fie cele originale, trebuie doar sa se potriveasca... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Cumpar urgent o pereche desemnalizatoare cromate (spate) pentru a mea Yamaha Virago 535... Nu trebuie sa fie cele originale, trebuie doar sa se potriveasca... Mersi 450.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Cumpar urgent o pereche desemnalizatoare cromate (spate) pentru a mea Yamaha Virago 535... Nu trebuie sa fie cele originale, trebuie doar sa se potriveasca... Mersi Incearca la Yamaha Constanta. 0241-616885 ( Daniel ) Au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate