sorcer Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 (editat) Ce stiti de intalnirea de la cluj ? se tine intre 26-28 mai??? unde va avea loc mai exact ? O harta ar fi utila ! Eu plec din Petrosani pe ruta simeria -sebes-alba -cluj care vrea sa mi se alature este binevenit !! Editat Mai 21, 2006 de sorcer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 Ce stiti de intalnirea de la cluj ? se tine intre 26-28 mai??? unde va avea loc mai exact ? O harta ar fi utila ! Eu plec din Petrosani pe ruta simeria -sebes-alba -cluj care vrea sa mi se alature este binevenit !! E topicul cu cateva randuri mai sus /index.php?showtopic=45533 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 21, 2006 Autor Share Postat Mai 21, 2006 Am gasit intre timp si celalat topic ! Daca vine cineva pe ruta Petrosani-simeria -sebes-alba -cluj sa dea de veste !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 eu merg pe traseu asta : daca vrea cineva sa se alature vorbim pe mess id : sorcerxl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Ajungi mai repede daca la Turda faci stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 23, 2006 Autor Share Postat Mai 23, 2006 pai ideea era sa ne intalnim cu grupu la hotel Napoca in cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 ce naiba unde-s toti motociclistii ??? Nimeni nu vine ! Aceasi treaba ca si la smaeb !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate