DarkIAngel Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Salut lume, am o foarte mare problema: Am nevoie de o BIELA pentru un motor suzuki de 250, un RG Gamma. Am fost mai peste tot dar nu am gasit si nu face nmeni. Nu stiu unde sa mai caut, sunt disperat. Help PLSS!!! Ma mai gandeam daca se potriveste de la alt motor de 250cmc. Aveti vreo idee??? Va rog ajutati-ma! Dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Mai 22, 2006 Autor Share Postat Mai 22, 2006 PLSSS, chiar nu stie nimeni? Am auzit ce se potriveste de pe aprilia, dar nu stiu care.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 sorry, eu chiar nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giz Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Motorul de pe Aprilia RS250 este aproximativ acelasi motor ca si cel de pe RG250 Gamma. Ar trebui sa fie compatibile piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 incearca la 0724/220088 - Andrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Mai 26, 2006 Autor Share Postat Mai 26, 2006 Multumesc mult! Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 motorul de aprilia este in V deci mai gandeste-te! sunt mari sanse sa nu se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 cred ca a vrut sa spuna rgv, rg e in linie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serbancuhonda Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Am fost mai peste tot dar nu am gasit si nu face nmeni. Nu stiu unde sa mai caut, sunt disperat. Dau o bere Dar la reprezentanta ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 (editat) Vezi aici: /index.php?...topic=39483&hl= Vezi si nr: nr de tel e 0741927690, insa nu stiu daca mai e valabil, nu-l cunosc pe individ. Bafta! Editat Mai 26, 2006 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Vezi aici: /index.php?...topic=39483&hl= Vezi si nr: nr de tel e 0741927690, insa nu stiu daca mai e valabil, nu-l cunosc pe individ. Bafta! Ms frumos dar am vorbit de ceva vreme cu tipul si nu are decat partea de jos a motorului(cutia de viteze+mici piese). Am vorbit cu tipul acela Andrei si a zis ca ma poate ajuta el..... Multumesc mult Cyborg... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Mda, se pare ca nici el nu are. HEEEELP!!! Am fost la fabrica Timpuri Noi, acolo se fac dar numai pentru motoarele facute de ei. Daca aveti careva vreo cunostinta pe acolo va rog sa imi spuneti... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
parly Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 dar din curiozitate ce-ai facut cu a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Iunie 9, 2006 Autor Share Postat Iunie 9, 2006 dar din curiozitate ce-ai facut cu a ta? Am vrut sa schimb segmentii (nu prea mai avea compresie), si la cat de meserias sunt am indoit-o, nu stiu cum, cred ca am rezemat motorul pe ea Am luat segmenti, si acum nu mai am biela Sunt disperat, nu stiu la cine sa mai apelez..... Pls Help! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate