cristian72 Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Cred ca toti am avut nevoie intro anumita locatie de o cazare cand suntem plecati...o sa spuneti ca exista corturile, dar eu cred ca este mai bine sa stai la prieteni si sa ai cu cine sta la un pahar de vorba mai ales atunci cand pleci singur sau atunci cand vremea nu te lasa sa dormi la cort... Eu unul m-am lovit de asa ceva ....exista un topic la si pentru choperisti, dar nu stiu pe unde mai este eu momentan am casa inca in constructie si nu pot oferi cazare, dar cred ca anul viitor se va putea. Sa vedem cine are de oferit cazare si pentru cei care fac turing... PS SARBATORI FERICITE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry teparu' Postat Decembrie 21, 2009 Share Postat Decembrie 21, 2009 intra pe couchsurfing si gasesti acolo. Cauta un grup MOTO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate