Sari la conținut

cristian72

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    GANDIA , Spania
  • Carnet moto din
    are
  • Motocicleta
    TDM 850

Informații profil

  • Interests
    PURIFICARE _ _ _ _ _ _ _ ...
    nu scriu ce....este ilegal , dar moral
    ghiciti voi

cristian72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cristian72

    nu sunt romani?

    Salutare Sunt Cristian si sunt din Gandia la 70 km sud de Valencia Am un TDM si momentan nu fac prea multe plimbari....lipsa de timp Daca mai e cineva prin zona bem o bere . Asfalt uscat!
  2. Salutare tuturor! Apar mai rar pe aici si vad de fiecare data noi membrii. Felicitari! Eu vreau sa pun in vanzare TDM-ul meu ( il schimb cu unul mai nou) Motocicleta este cu mine in Spania dar numerele de inmatriculare sunt in continuare de Romania Este model 850 din 1993. Kit lant si pinioane noi, filtre noi, ulei proaspat si chef de fuga Voi pune curand si niste poze sau trimit pe email Daca e cineva interesat transportul costa doar 200 sau 250 de euro, are ITP facut Astept oferte Numai bine!
  3. Vremea e acum frumoasa, ieri cand am fost liber a plouat , azi cand sunt de garda e superba, dar cum am liber pana marti... Nu prea am avut timp de plimbari lungi...am folosit motorul doar sa ma duc la munca... in saptamana 3-6 mai vin prin tara poate bem o bere!
  4. Salutari TDM-istilor! Nu am mai facut un drum lung de ceva vreme si imi cam lipseste dar TDM-ul meu il folosesc zilnic sa merg la serviciu asa ca nu sta ca sa se strice Numai bine!
  5. Din punctul meu de vedere, totul este ok, am 2 joburi, remuneratia este ok si intradevar este mai dificil pentru muncile necalificate,.... Ca sa fiu putin rau...se poate merge cu motorul mai tot timpul si ca sa fiu putin on topic. aici nu am nici o problema cu bateria la frig....
  6. Salutare tuturor! Am trecut si eu pe aici ca sa transmit toate cele bune TDM-istilor! Nu prea am mai avut timp sa intru pentru m-am mutat datorita serviciului si nu am avut net. Acum poate reusesc sa mai intru mai des (am la serviciu conexiune) Numai bine!
  7. salutari de la un TDM-is de pe alte melaguri... Nu am avut timp sa mai intru pe aici si m-am gandit sa va postez si doua imagini cu TDM-ul care s-a acomodat bine la drumuri fara gropi si fara idioti in trafic. Numai bine!
  8. iti spun eu de unde este problema: de la contactul din stanga ghidonului(scoti mufa faci o punte intre contacte si o bagi la loc)si nu se va mai opri la pornirea de pe loc cand tragi ambreiajul...am avut aceiasi problema la motorul dinaintea tdm-ului in ceeace priveste traficul sa vedeti ce haos e in italia...e nebunie...numai scutere si motoare in toate directiile si circula ca lacustele ..un haos total m ai ceva ca la noi in curand va povestesc cum se circula cu motorul prin spania...tdm-ul a ajuns deja eu inca sunt pe drum sa auzim de bine
  9. si uite asa una rea si una buna... cea rea este ca inca nu am rezolvat problema turometrului .....cea buna este ca plec peste o saptamana spre spania..in sfarsit mi-au recunoscut studiile si pot pleca... asa ca motorului meu ii voi face viza de spania si ... o alta chestie buna am gasit si remorca , pentru ca oricat de mult mi-ar placea sa merg pana acolo trebuie sa iau pre multe lucruri si nu as avea cum sa le car pe motor, asa ca remorca isi va face treaba va tin la curent sa auzim numai de bine
  10. mi-ar placea sa-mi pun niste cutii dar din nou trebuie sa aman datorita problemelor cauzate de supraincarcare....acum functionaeza bine dar mai am de rezolvat problema turometrului....inca nu merge ....cavalere ne vedem curan sa iti dau bordul...nu pare a fi problema din bord ...poate din alta parte....caut un electrician care se pricepe ......o recomandare ceva???
  11. un pret si o poza! am reusit sa ii fac toate luminile sa functioneze....caut un turometru....a cedat saracul.... Mesaj completat oricum dau berea pt releu / mai ai cumva turometrul( contra cost)
×
×
  • Creează nouă...