Rudi Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Eu dorm la pravalie ! Puteti sa faceti poze cu mine daca e ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 multumesc la toti! va astept deseara la o bere! Mesaj completat multam fain domnisoara! te astept la bar deseara! beti si pt mine. cand revin in bz, bem impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Vava vine o data pe an si cand vine sta cu Lorenzo Lamas ! Si anul asta a marcat momentul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 Vava vine o data pe an si cand vine sta cu Lorenzo Lamas ! Si anul asta a marcat momentul ! am fost acu' 2 sapt. la bz...am stat prea putin, din pacate. m-am vazut cu birthday-boy. care Lorenzo Lamas?!?! o sa vin si promit solemn sa stau cu voi...masculii mei feroce!!!!!!!!!!!!!!(scris in semn de prietenie, rog prietenele si nevestele sa stea chill!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 La mine sa nu-ti fie frica pentru ca my Relationship Status: It's Complicated ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat August 26, 2010 Autor Share Postat August 26, 2010 nu esti singurul,mane..noi sa fim sanatosi. si birthday-boy...ii admir curajul de a recunoaste ca s-a hodorogit:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Voi de cine vorbiti aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 (editat) Â Karaoke la B4 Motors 18 Sept. 2010Â Editat Septembrie 20, 2010 de cristineo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Bah da ati avut parte de dixtractie vrednica nu gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Â Karaoke la B4 Motors 18 Sept. 2010Â multumim pentru pozele de sub .......... foarte tare sambata asta. i-am cantat si melodia lu bonea si am cantat-o bine............beton per general Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Septembrie 22, 2010 Share Postat Septembrie 22, 2010 BAh gratar se mai face pe acolo?acum jobul nu prea imi mai permite sa fiu prea des prezent pe acolo...dar mai faceti cate un "up" cand se mai intampla ceva interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Da Pogo,mai facem si gratar dar pe la tine prin Brosteni nu mai circula rata...,e vremea combinelor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 (editat) Da Pogo,mai facem si gratar dar pe la tine prin Brosteni nu mai circula rata...,e vremea combinelor ! care combine rudi ca la pretul motorinei de acum se trece la coasa iar Editat Septembrie 23, 2010 de Radu46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Nici cu coasa nu poti ajunge la porumbul care-ti bate in geam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Â pogooooooo, vezi ca fac gratar in seara asta la B4, adu`si tu 2 shtuletzi sa ii coacem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 Acum e la depanusat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Septembrie 25, 2010 Share Postat Septembrie 25, 2010 s-a dus de mult vremea cand era bun de pus la gratar porumbul..e deja in porumbar la uscat acu.gratar cand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 sambata asta nimik nimik? poze ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 sambata asta nimik nimik?poze ceva? poi daca ai lipsit tu cumva de acolo e clar.nu avea cine sa behaie sa destinda atmosfera si nimeni nu a avut lacrimi in ochi...de ras.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 poi daca ai lipsit tu cumva de acolo e clar.nu avea cine sa behaie sa destinda atmosfera si nimeni nu a avut lacrimi in ochi...de ras.. ha ha ha bine ca ai tu voce ca sa razi de mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 ha ha ha bine ca ai tu voce ca sa razi de mine da yo n-am voce..yo cant Rep bre!nu-mi trebuie voce,doar pantaloni largi,tupeu de cartier,droguri,prostituate,alcool si atitudine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Azi e joi,ce avem la meniul serii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Avem karaoake si muzica rock cu un nou playlist, si o zi de nastere cu un gratar la care putem sa ne cuplam! Mi-am luat masina de facut floricele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Jaaaaa,vita in pur sange ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate