Sari la conținut

aladin1

Super Membru
  • Număr conținut

    2.010
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    suzuki town
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    deaia care baga tare
  • Numar Moto
    bz-11-GSX r
  • Club
    "prostesc lumea" M.C.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    un carpati ; un kimco: un gsxr 750 ,si acum o vitezana gixer 600 , si urmeaza .....
  • Interests
    ---incerc sa-mi hranesc sufletul cu toate senzatiile---

Vizitatori Recenți Profil

1.963 citiri profil

aladin1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. aladin1

    Accident Grecia

    Concluzia este ca vitezana este mai buna eventual de 1000 sa ai rezerva de putere .. ca nu strica la casa omului
  2. Cu motocicleta merg si criminali merg si pungasi , tepari care trimit plastilina in loc de telefoane prin curier . Asta in cauza este o mica jigodie .. si el , un baietas dezghetat stie sa vorbeasca si isi asuma vina , cheltuiala. El nu recunostea din pricina banilor .. de zgarcit sau de sarac sa nu plateasca boacana. Un om destept nu este limitat si ccat tot pe el cand face o tampenie . Tot genul asta iti fura toba din parcare , tot genul asta rupe oglinzi fara motiv .
  3. aladin1

    Accident in Covasna

    Mers acolo si facut macel .. bataie ca in filme .. bagate vre o doua ciori in epilepsie . Sunt sigur ca daca nu se face nimic incidentele vor continua ca asa sunt tiganii .. daca nu se va scrie pe forum nu inseamna ca nu vor exista. Nu este bine sa umblii cu ceva in buzunar mereu ????
  4. Fereasca Dumnezeu .. 2.9 auzi , nu te juca cu oasele tale . Indiferent ce opinca de guma ai nu se baga niciodata 2 .9 nici pe fata nici pe spate. Nu este valabil la toate gumel dar in general (parerea mea) te joci cu spatele intre 1.8 si 2.2 maxim si fata niciodata mai jos de 2.4 .. sau 2.5 maxim . Pentru a descoperii valorile potrivite le faci pe ambele 3 atm si incepi sa le desumflii cu un prieten greutatea ta pe motocicleta , si exact cand incepe sa se lase foarte foarte putin este idealul ..(guma gteutate pilot guma opinca etc) este o setare cat de cat reala care nu tine cont de tabele sau pareri. Daca guma este lemn nu se incalzest repede deoarec nu se deformeaza deloc .
  5. Gsxr 1000 k8 Baiatul si fata sunt cat de cat ok as putea spune , el a fost dus la B are un picior mai nasol iar acum urmeaza si fata sa fie transportata ea avand probleme la bazin. .. ..
  6. Sanatate si recuperare rapida , le doresc sa treaca cu bine de momentele foarte grele. SANATATE . Sanatate si recuperare rapida , le doresc sa treaca cu bine de momentele foarte grele. SANATATE .
  7. Spiritul de conservare dus la extrem ma duce sa ma tem si in hummer de accident , moartea oricum vine indiferent ce masuri de siguranta ne luam , problema apare cand o caut cu lumanarea. Probleme nu fac cei care se dau tare pe curbe si cu genunchiul pe jos , nu aia bombardeaza rubrica accidente .. aia cauta furci roti carene. Anturajele race si pustanul care o arde prin orase cu bolidul SS si habar nu are sa mearga cu el , refuza sa si cumpere o motoreta de oras .. nu iese niciodata din oras si o foloseste pe post de scuter. Stati putin sa se opreasca ploile sa vedeti ce accidente macabre fac pustii de 20 ani calare pe miuta.. care pur si simplu sunt Imposibil de oprit . Facem parte din evolutie .. asa este firesc . Durerea mare o are un parinte care se uita la copilul lui fara suflare si care realizaza ca o joaca l a furat de langa el. Tot asa plecau si la razboi tinerii , se duceau ca prostii fara sa se gandeasca ca pretul este maxim.
  8. aladin1

    Accidente in Buzau

    Bai dar ce off topic .. ț ț ț ))) era o discutie atat de aprinsa si urmarita ca s a blocat forumul cu off topicul meu Eu cred ca genul meu ete antipatc pentru tine ))) adica nu ma halesti .. si deaia scris caca de mine tu .. si deaia ma doare pe mine in bostan. Poti sa ai ultimul cuvant prin a scrie unde ma contrazic.. si tot odata imi arati unde sunt prost..
  9. aladin1

    Accident Falticeni

    Vara este lunga .. niciodata nu sti cine urmeaza .. cate cuvinte gen " era un baiat extraordinar si mergea foarte incet " o sa fie scrise ! Eu cred ca trebuie luat totul ca atare.. acum ce trebuie sa facem sa stam speriati ca murim ? Oricum murim foarte urat si trist la final chiar daca ne conservam regulamentar. Se stie foarte foarte bine de mult timp ca pe bolidul pe doaua roti daca da ceva cu rest se mai si moare .. asta este .. cine vrea sa evite face ca toti cei care percep real riscul si considera ca placerea nu merita un risc atat de mare.
  10. Mare smecherie sa cazi cu motocicleta.. bine ca nu are nimic , asfaltul cere carne !!!!
  11. aladin1

    Accidente in Buzau

    Atat timp cat au existat oameni cu puteri anormale, preoti care si au prezis moartea cu un har deosebit datorita credintei, istoria este plina de oameni ciudati, mult mai puternici ca muritorii de rand. Parerea mea este ca suntem niste creatii extraordinare si avem un scop precis. nu ma refeream la un individ, nu la faptul ca cineva are o telecomanda cu care ma ghideaza,, Ca SPECIE suntem controloti 200 % Nu putem intelege pentru ca asa am fost creati, asa s a dorit sa fim. Este un subiect fascinant, si daca putem intelege ca suntem niste simplii muritori in trecere pe pamant ne raspundem singuri, daca intelegem ca peste 100 de ani nu se mai stie absolut nimic de mine,,, faza cea mai tare care arata cat suntem de mici este ca avem impresia ca suntem ceva permanent, facem unele chestii pentru eternitate : daca am murit la 20 ani cu motocicleta sau de cancer la 60 nu conteaza cat am trait.. COMPAR VIATA CU CE, PRIMESC VRE O MEDALIE DACA MA APUCA 90 ANI ? Conteaza ca senzatiile avute pe parcursul vietii sa trezeasca spiritul din mine, sa ma faca sa simt viata.. degeaba traiesc daca nu simt. Imediat ce ne aducem aminte ca murim in cateva secunde uitam ) Daca reusesc sa am foarte multe senzatii pana la 90 ani care oricum trec.. bravo mie.. dar indiferent ce as face nu ma aleg cu nimic.
  12. aladin1

    Accidente in Buzau

    Ma contrazici pe fondul unei pareri proprii, personale. in urma multor experiente de viata sau care au legatura cu motocicleta, am ajuns la concluzia ca toate se intampla cu un rost. Daca ai vedea in ce conditii s a intamplat accientul iti trezeste o mica suspiciune. Omul ca specie este controlat in proportie de 99% avem impresia ca ne dirijam viata din cauza mediului si stilului de viata in care traim.. nu avem timp s ne gandim ce este cu noi ce se intampla cu noi. Este un subiect mult prea complex si tine de nivelul fiecaruia de perceptie si inteligenta. Sa nu crezi ca nu ai loc de mine in biserica ))) Biserica este cea mai mare manipulare pro sociala care deabea deabea reuseste sa tina masele in frau.
  13. aladin1

    Accidente in Buzau

    Dragos.. scuze ca am vazut deabea acum ca ai scris de baiatul militar, niciodata nu este prea tarziu. O mare parte dintre motociclisti din Buzau ne am strans si am fost la el la capela unitatii din crang, am vorbit cu parintii si prietenii baiatului si ne am prezentat sincerele condoleante. Am mai spus si la acea vreme ca pe acea bucatica de drum (rond - popasul Merei) daca stai o zi intreaga nu intoarce nimeni,, poti sta si 2 ore si nu trece o motocicleta, cu drq s a intamplat ca ambele sa se sncronizeze perfect de parca se vorbeau prin statii,, de parca cineva a ajutat sa se intample. si nu este singular.. foarte multe accidente se intampla foarte ciudat. NU vreau sa mai dezbat ca este de ajuns nivelul ridicolului la care am ajuns. Parerea mea este ca este imposibil ca Acel ceva care stapaneste tot ce misca .. zeii de alta data, Dumnezeul de acum, etc.. sa poata fi inteles de mintea noastra cotropita de slabiciuni. Sunt sigur ca stie ce face cu fiecare. Tot ce se intampla este cu voia lor.
  14. Salut cmd, eu am dat babeste cu albul ala perlat si a iesit din a doua incercare perfect identic, desigur pe o bucata de plastic oarecare inainte de piesa. dupa ore intregi de cautat si incercat , analizat , m am suparat si am luat de la respectivul preparator de vopsea auto cu care ma cunosc,, am luat albul cel mai alb nu mai stiu exact cum se numeste .. albul ala din agitatorul ala de vopsea, albul folosit la combinarea altor vopsele.. intelegi ce vreau sa spun, Si white pearl .. adica perla cea mai alba .. ti am spus babeste LA 200 ML DE ALB AM PUS O PICATURA DE ALBASTRU. cu 100 ml de perla dai 5 motociclete. se da in felul urmator: albul se da normal ca orice vopsea in schimb perla .. NU SE DILUEAZA CA VOPSEAUA NORMALA,, CI SE DILUEAZA FOARTE MULT.. sa nu mai existe vascozitate .. perla sa fie diluant in pistol.. Aplicarea perlei: pistolul reglat con mare si debitul foarte mic exact ca la aerograf, piesa trebuie bombardata cu perla,, sa nu se formeze strat ca daca se formeaza strat iese un rahat,, crem , culoarea untului .. alta nuanta, deci trebuie gazat mai bine zis de la o distanta foarte mare undeva la 80 cm, tinut cont ca piesele care vor sta una langa alta SA SE DEA CU PERLA UNA LANGA ALTA, (nu este cazul tau ). se trece cu aparatul de cateva ori peste piesa la misto,, nu se da strat,, doar un gaz fin, Adica perla este o caterinca, o simplitate doar ca trebuie sa sti cum sa o dai. NU se vede nimic pana nu dai cu lac. ma cc pe mine de ras cand vad ce fac meseriasii cu pretentii, vor sa dea alb perlat si iese crem cu perla ) dar daca i intrebi cica asa a vrut sa dea .. talentele sunt in popor. NU se poate altfel, nu exista alt mod sa dai, ( aviz meseriasilor care vor sa incerce) daca bagi perla in alb v a fi inghitita de alb si o sa fie alb. lacul se da la aprox 10 minute.. nu dupa 7 ore .. ca dupa un milion de ore se usuca intreaga suprafata si diluantul din lac nu mai poate patrunde sa aive rol de liant ,, si se exfoliaza cum vedem pe masini facute la service, totul trebuie sa fie intrat unul in altul sa zic asa.. dar asta este alt subiect ) scuze daca v am plictisit. am uitat sa spun ca trebuie atentie la gaura de la rezervor.. atentie cum o izolezi ca daca o izilezi de la inceput si o lasi asa pana la sfarsit este posibil sa se desprinda vopsea, marmelada etc de pe ea si exact la urma cand se da lacul sa o desprinzi cu presiunea. facut un carton perfect si pus capac inainte de lac s.a fi sigur.. sa nu existe la urma " merge si asa ca nu se vede prea tare"
×
×
  • Creează nouă...