maimuta Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Mi-ar fi de ajutor daca ar pune cineva o schema despre cum se leaga firele la releul de incarcare cu o mufa intr-un capat,ca mai e unu cu suruburi,nu la ala ma refer. Eu am unu care intr-un capat are o mufa cu multe fire,care vin din contact si alternator. Senchiu mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimuta Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 E cineva aici ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 (editat) Ne bucurăm că ai un IJ Dar de care? Ce releu şi mai ales ce alternator sau dinam ai? Pe 6V sau pe 12V? Cu cât dai mai multe detalii, cu atât cresc şansele să te ajute cineva Editat Mai 24, 2006 de Nick61 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Niste scheme pentru Planeta Pentru Jupiter schema de incarcare cred ca e la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimuta Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 asta din stinga e,12 v,ij,deabia astept sa ajung acasa sa salvez schema,multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimuta Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 Ce credeti despre talentul meu la desen ??? Asta e miselu care ma tortureaza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate