Sari la conținut

topi

INACTIV
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    tzopy@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    IASI
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    IS-90-AHJ
  • Club
    ESD

topi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. topi

    3 intrebari

    Eu mi-am gripat ambielajul la planeta cu PRISTA. Mi s-a parut cel mai prost ulei 2T. Acuma folosesc MOTUL 35g/l. In cartea tehnica pe care o gasisem pentru planeta era recomandat pentru cutia de viteze un ulei W- nu mai stiu cit, care e mai gros decit T90. Cu T90 daca nu stringi bine arcurile la oala de ambreiaj sint sanse sa patineze discurile atunci cind se incalzeste tare motorul si ai viteza - mai ales cind accelerezi pentru o depasire.
  2. Roata originala cu frina pe disc e de 19. Cea cu tambur e de 18. S-ar putea sa comenteze cei de la ITP da cu bani de-o bere se rezolva.
  3. Normal ar fi sa ai o sageata pe capul pistonului. Pistonul se monteaza cu sageata spre EVACUARE.
  4. Nu se incarca pentru ca trebuie sa-i dai minim 13.8V. Incearca sa reglezi tensiunea de incarcare intre 13.8 - 14.4V http://jgdarden.com/batteryfaq/carfaq9.htm
  5. Eu am Planeta 5 cu jenti turnate: de 19 pe fata si 18 spate. In carte si certificat scrie ca ar trebui sa am 18 pe fata. La primul ITP tipu nu a observat iar dupa 2 ani la alt ITP a zis ca am schimbat furca fata si blabla (Dai d-o bere? ). Noroc ca era stantat pe furca IJ si cu bani de vro 4 beri n-a mai zis nimic. Eu mi-am dat seama ca pe fata am roata de 19 dupa 2 ani cind am vrut sa schimb cauciucul. Incearca si tu la alt ITP. Bafta.
  6. topi

    Accident Iasi

    "Al doilea accident in care a fost implicat un motociclist in mai putin de 48 de ore.... In aceasta dupa amiaza in jurul orei 17.00 la intersectia de linga piramida lui Dubet un motociclist a fost accidentat grav de un sofer care nu i-a acordat prioritate. Motociclistul se afla acum la spital, cu fractura la piciorul sting. Motociclistul venea dinspre Podul de Piatra si se indrepta spre Podu Ros pe drum cu prioritate. La intersectia cu drumul ce duce spre Cantemir un sofer nu i-a acordat prioritate motociclistului ce venea din dreapta. Un martor povesteste: "Am auzit cu motocicleta si cu masina. A dat masina peste motocicleta. Reporter: Se circula cu viteza pe aici? Martor: Se mai circula. Se mai vorbea de conducere preventiva, fiind intr-o intersectie ar trebuie fiecare sa mai cedeze cumva, nu sa fie cit mai... care merge mai tare. Fiind vorba de motocicleta, eu stiu, putea sa se uite" Un alt motociclist spune ca tinarul nu avea viteza: "N-avea viteza, nu i-a dat prioritate si a intrat exact cu piciorul sub masina. Miting facut simbata pentru cei cu masinile ca sa vada motociclistii prin oras". Politia continua cercetarile, desi este clara cauza accidentului - neacordarea de prioritate. Subinspec. Gabriel Doban, Politia Rutiera Iasi: "Din primele cercetari a rezultat faptul ca numitul Rosu Ioan, in timp ce conducea autoturismul marca Audi la intersectia cu soseaua nationala nu a acordat prioritate de trecere motocicletei care circula pe soseaua nationala dinspre Podul de Piatra catre Podu Ros. Cercetarile continua in cadrul politiei rutiere Iasi" Tinarul a ajuns la spital cu fractura la piciorul sting. Tudor Ciuhodaru, purt.cuv. Spitalul de Urgenta "Sf.Ioan": "Este un pacient in soc traumatic, in curs de evaluare de catre echipa de pacient critic din UPU. Pacientul va ramine internat in terapie intensiva si foarte probabil este vorba de o factura deschisa la nivelul gambei stingi. Deocamdata pacientul este in curs de evaluare". Este al doilea accident in mai putin de 48 de ore in care a fost implicat un motociclist. Sambata, un alt motociclist a fost lovit de o masina la baza pasarelei Nicolina. Asta si dupa ce tot simbata a avut loc un mars al motociclistilor pentru a le atrage atentia soferilor de masini ca si ei exista in trafic. (Bianca Caldaras/ Marian Anicule)" TELE M
  7. Am si eu nevoie de unul....
  8. Romanii rezista mai mult la bautura .... Parerea mea ..... Hic
  9. Cred ca nu are importanta. Cind am montat cutia nu mi-am pus problema asta. Dar sa ai grija sa pui suruburile alea mari care tin motorul pe cadru inainte sa-i pui capacul de la cutia de viteze !!!!!!!!!!!!!!!
  10. In general bobinele de 12 volti au cam 1-5 ohmi pe primar intre suruburile alea cu + si -. La secundar sint cam 10-15 kohmi intre surubul cu - si fisa bujiei.
  11. Faci si muschi la mina stinga de la ambreiaj
  12. Cite semeringuri sint la un telescop? Eu am 4 pe fiecare telescop, dar in catalogul de piese am vazut ca ar trebui sa fie doar 2.
  13. Si la mine merge cel mai bine tot la 3-3.5mm
  14. Am mai gasit o traducere a manualului de PLANETA si catalogul cu piese. Planeta_5.pdf IZH_Planeta_spare_parts_catalog.pdf
×
×
  • Creează nouă...