AnDyTM Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 toata ziua am primit telefoane sa zic daca sunt bine...pentru ca o vitezana a avut loc in timisoara...in fata la nike(acelasi loc in care a avut accident si un prieten de`al meu) am sunat in stanga si dreapta...si n`am aflat nimic! stie cineva ceva? o vitezana visinie...parca... si din cate stiu eu este un gsxr 750 2006 visiniu in oras...atat stiu eu... astept rasp aveti grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 pe la ce ora? am trecut prin zona aia pe la 3 jumate, nu am vazut nici un semn de agitatie.. sper ca ii totu ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matz Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 si eu am fost azi pe acolo dar nu am vazut nimic,bine ar fi sa nu se fi intamplat ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedman Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 fuck. deci chiar a fost accident. s-a intamplat in jur de ora 18-18,30 ,din cate am auzit bai,dar nu se mai termina odata...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 E nasol rau,ieri seara am intrat si pana astazi 5 accidente noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corse Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 in acel accident din fata de la nike erau implicate masini din cate am auzit...cica a fost destul de nasol. de accidentul care implica motocicleta am azuit ca a fost prin zona scolii tale domnu Andy, deaia te suna toata lumea keep it safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 ce scoala?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate