asdfghjk Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 vad ca se preconizeaza excursie in turcia, hartile garmin sunt f proaste, exista harta de detaliu facuta de turci, asa cum romanii au facut road. cautati pe torente : Garmin Turkey-NavCity_2009_02 se deblocheaza cu utilitarul JetMouse MapID este 848 am probat acum e brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 1, 2010 Share Postat Ianuarie 1, 2010 eu am gasit si Garmin Navcity Turkey 2009.06 Map Source Edition Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 2, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2010 pai asta este merge in mapsource, nu e din aia care merge doar in gps, se instaleaza in calc si iti faci ruta acolo pe urma transferi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 5, 2010 Share Postat Ianuarie 5, 2010 Pai poti transfera toata harta pe device. Nu vad ce e rau in asta. Chiar e mai misto, ca poti configura rute si le poti salva apoi pe device. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 5, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2010 Pai poti transfera toata harta pe device. Nu vad ce e rau in asta. Chiar e mai misto, ca poti configura rute si le poti salva apoi pe device. normal ca transferi toata harta, dar rutele sunt mai usor de construit in calc decat in gps, le faci cu mouse-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate