jawaman Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 promptat de toate inexactitatile care se vehiculeaza despre firma ceha Jawa m-am decis sa postez o carte dspre istoria jawa.din pacate deocamdata e doar in engleza,insa sper ca in curand sa termin de tradus shi in romana.enjoy! jawabook.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 27, 2006 Share Postat Mai 27, 2006 bravo tie. eh. are si Jawa o istorie. mica, nu foarte mare, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 Jawa este foarte frumoasă, îmi place Dar are un mic detaliu care nu îmi place E motor în doi timpi În rest, mi-au plăcut întotdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawaman Postat Mai 29, 2006 Autor Share Postat Mai 29, 2006 Jawa este foarte frumoasă, îmi place Dar are un mic detaliu care nu îmi place E motor în doi timpi În rest, mi-au plăcut întotdeauna au avut shi motoare in patru timpi.unul din cele mai cunoscute a fost jawa 500 ohc produsa intre 1952-58.avea 28 c.p. si 147 km/h. au avut shi motoare in patru timpi.unul din cele mai cunoscute a fost jawa 500 ohc produsa intre 1952-58.avea 28 c.p. si 147 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate