harciogu Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 tot incerc sa dau de niste scheme ca sa pun la loc din saci un minsk... dar nu am idee cum se monteaza rotile. care e ordinea la piulite, distantiere, saibe si groovere... help!!! ca de oameni care sa dea nitel ajutor nu mai dau rusu om lenes... nu ca neamtzu care la mz'uri a facut niste scheme f utile [a se vedea atasamentul]... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 da-mi emailul tau si iti trimit cartea tehnica de la minsk in romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 pana una alta poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 saru'mana kama3 !! manualul minskului in romana in format electronic pdf nu ma ajuta (e aici pe forum si e cam subtirel )... desenele sunt scanate foarte prost. dar desenele astea din cartea ruseasca reprezinta exact ceea ce caut (in plus il pun pe taica'miu sa treaca la tradus legenda ) inca o data multumiri acum tre' sa trec la munca Later edit: si ca sa ma marlanesc acum pe final... un scan cu schema electrica a minskului? promit sa traduc legenda si sa repostez scanurile fara chirilice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Mai 28, 2006 Share Postat Mai 28, 2006 daca e sa vedem care e mai sadic, iti dau schima electrica de la minsk dar te rog daca o intelegi sa mi-o traduci si mie pt ca si eu trebuie sa refac electrica la voshod. si daca reusesti eu iti raman dator cu o bere mare. oricum la mine e daca e sa vedem care e mai sadic, iti dau schima electrica de la minsk dar te rog daca o intelegi sa mi-o traduci si mie pt ca si eu trebuie sa refac electrica la voshod. si daca reusesti eu iti raman dator cu o bere mare. oricum la mine e mult mai simpla treaba.instalatia de la minsk merge perfect si as putea sa ma iau dupa ea.dar munskul e in fata blocului si voshodul la etajul 4 si ar trebui sa fac mult sport ca sa pot sa o copiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate