_andrei_ Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 gixxer600 ?... husky570 ?... zx6 ?... ktm520 ?... saptamana asta ma decid ! as vrea io ... sorinu, ai inceput deja ? ham ! ham ! banuiam eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Personal m-am decis; Pegaso este. Am cumparato si pe la sfarsitul lui aprilie o aduc din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 Viitoarea mea motocicleta va fi KTM 450 EXC RACING. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teoliner Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Pegaso, aia nu e motoreta de enduro! poate pt. un picnic, undeva la iarba verde, da` nici intrun caz de enduro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 pai... si eu sunt endurist , da nu am carnet asa ca nu ma pot deplasa prea departe de brasov decat pe remorca sau in duba . Eu am DR 650 , poza e de vreo 2 sapt, acum nu mai are semnalizari , si nici cauciucuri de sosea . 0723564720 , Razvan , din Codlea ( la 15 km de Brasov ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Aprilie 19, 2004 Share Postat Aprilie 19, 2004 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Aprilie 22, 2004 Share Postat Aprilie 22, 2004 Pegaso, aia nu e motoreta de enduro! poate pt. un picnic, undeva la iarba verde, da` nici intrun caz de enduro Stau in Braila si nu am nici un deal in preajma ,doar gropi in carosabil.Ai dreptate ca e buna de mers la picnic cu ea.Asa o sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate