bodho Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 sal`tare , am nevoie de o bobina de Aprilia Scarabeo si nu stiu unde sa gasesc .daca stie careva un magazin prin brasov sau ploiesti sau bucuresti de unde pot cumpara una v-as fi foarte recunoscator Bobina are urmatoarele serii daca va ajuta cu ceva : 322610 39 99 Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 (editat) eu nu stiu.. dar sper sa ti gasesti succes PS: ai grija sa fie fix acelasi tip de bobina eu mi am cumparat in mopedul meu si la prima vedere era la fel, dar la montare a trebuit pus invers, astfle a trebuit sa mi cumpar o fish mai lunga ! good luck Editat Mai 29, 2006 de Vince Black Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deluxxx2005 Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 [salut daca ai nevoie iti dau yo o bobina de scarabeo la pretu de 600 de mii daca vrei ti-op trimit prin ramburs vb la telfeon daca nu ti-ai cumparata ceva am tot felu de piese de scarabeo shi de tot felu descootere in 2 timpi 0747 427 941 sal`tare , am nevoie de o bobina de Aprilia Scarabeo si nu stiu unde sa gasesc .daca stie careva un magazin prin brasov sau ploiesti sau bucuresti de unde pot cumpara una v-as fi foarte recunoscator Bobina are urmatoarele serii daca va ajuta cu ceva : 322610 39 99 Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 multumesc, nu mai am nevoie , am gasit, ce piese ai pt scarabeo ? (vb de modelul de 50cc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate