sica_sibiu Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 ce tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 ce tuning poze noi partea a II-a... ce tuning poze noi partea a II-a... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cio Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 my Honda Chaly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 am shi yo un scuter piaggio zip din 98'.. nu ma laud cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 tractoreatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaZeR Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Iete-o si pe a mea ... o am de 1 sap ... O tin o luna ... pana imi iau permisul ... ( doamne ajuta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 asta e a mea...dar sa stricat si astept sa vina aia sa o ia la reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 (editat) In sfarsit a mai revenit la viata topicu asta...cel care ar trebui sa sfaraie toata ziua...fiind de altfel cel mai captivant. Hai ca mai bag si eu cateva poze de la excursiile pe care le'am facut sa nu mai deschidem alt topic legat de calatorii. Prima aventura pe care o postez a avut loc weekendu' asta mai exact sambata: Buzau-Vernesti-Hales-Ciolanu-Magura-Berca-Vulcanii Noroiosi-Berca-Buzau Manastirea de la Ciolanu amicu' de breasla tabara de sculptura tot de la Ciolanu o inselam pe "iubita" cu una cu "trepte"(la casa) are you sure?(spre vulcani) no comment:))) baldabac o tzatza scuzati fatza Si acu 1 poze cu ce m'am innoit de la SMAEB : (sa moara al meu Radu46 ) Editat Mai 1, 2007 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator iuiu Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Salutare...mi`am pus si eu doua poze cu mine..pe scuterul meu:) deocamdata sunt detinator unui scuter APRILIA SR50, Sunt multumit de el. poate ne auzim peste cateva luni...ca am un motor periculos:D.. bafta si numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 (editat) Salut !! intru si eu cu 2 poze cu scuterake al meu..care vad ca e ca`m unicat pe aici Editat Mai 2, 2007 de catastyle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 bine, hai ca pun si eu doua cu tzaraitoarea mea... ( care in curand va avea si numar galben ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Hai ca bag si eu cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spitza Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 cam asa arata nrg-ul meu cu noua toba arrow urmeaza peste vreo 2 zile sa ii pun si halogene hai noroc si asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 5, 2007 Share Postat Mai 5, 2007 Phh, tocmai m-am intors din "excursia" de la Metropola ) sunt mandru de Pejosu meu, s-a comportat excelent cu 2 pe el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 asa arata acum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 dau de baut...8000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Si eu trebuia acum o saptamana, parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Eu mi-am luat casca pe care mi-o doream de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 (editat) Salut baietii!!! Mi-am achizitionat de o saptamana si ceva un Aprilia SR50 si m-am gandit sa va postez si voua niste poze cu noua mea jucarie care ma face sa nu ma mai plictisesc in ultimul timp... Scuterul este adus din Germania, este din 2002, are 7759km in bord reali, prinde 109km/h viteza maxima (poate in jos prinde mai mult),sprintul este bunicel, iar consumul de benzina nu trece de 3,5l/100 km si este pe carburator. 1000 de Euro am dat pe el voi ce ziceti e mult sau l-am luat bine? Eu sunt foarte incantat de el, dar astept si pareri de la voi... Mna va las cu taraganatu' pentru ca ies la o plimbare cu el ...Asfalt Uscat si Salutari cu farul Daca e cineva din Zalau as fi incantat sa ne plimbam impreuna cu scuterele...Id-u meu de mess: llg_90 Editat Mai 11, 2007 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pwr Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Hello, Mi-am luat de curand un Kymco People S 50 , uitati si pozele. Cheers, -pwr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Voila ma Guti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Cred ca am auzit de el colegule de banca, si ma bucur ca ti'am fost de folos . Numai bine si sa facem cati mai multi km impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 am dat si eu o tura pana la orasul vecin Braila...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 15, 2007 Share Postat Mai 15, 2007 Gilera Runner SP 2002 , ambreiaj sport, role malossi si in curand o toba sport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate