Sari la conținut

Sima7x

Membru
  • Număr conținut

    265
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    sima_srn

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    GR - 77 - SRS

Sima7x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. am o problema putin mai grava nu mai da scanteie, am luat alta bujie, degeaba.. nu da scanteie, ce sa aiba ? poate fi cdi ul ? cand l-am desfacut am vazut ca avea contactele putin oxidate, l-am curatat dar tot nu merge.
  2. cand e rece, scuterul meu porneste dupa 22312342132412341242 pedale ) , ce poate avea ? bujia e noua, nu o uda.... compresie parca e.... si cand porneste ... merge cateva secunde si se opreste, parca se ineaca. vreo idee ?
  3. ba sunt obligati si cei cu "scuter" in talon , pentru ca acum se uita doar la caracteristici.... la mine e omologat ca "scuter", e inmatriculat la politie... si tot imi trebuie vesta..... i-am pacalit eu cu faza asta 1luna si ceva.... dar pe urma s-au prins si ei ca in codu rutier nu exista denumirea de "scuter" doar de moped sau motocicleta. pe mine m-a trimis un destept la rar sa-l omologhez ca "moped" pentru ca cica e fals in acte , ca-mi face dosar, ca am caracteristicile unui moped, ca de ce e trecut scuter in talon..... alea alea ) ,.... idioti oameni
  4. vedeti ca pentru "carpa" aia de 10 ron... amenda e de 234 ron
  5. Petrom 99+ , MOL 98 , PetromV (OMV) Carera 100 . am pus de cateva ori benzina de 95 si nu mai pornea scuteru... mergea intrerupt....
  6. eu ce sa mai zic ca ma opreste politia si ma trimite la rar sa-l omologhez ca moped ca cica e fals in acte ) ! ) (acum e omologat ca "scuter")
  7. 90 ron nu mi se pare deloc mult.... cel putin ma doare in p.ula daca ,doamne fereshte, intru intr`unu care pune frana brusc in fatza mea si n-am cum sa-l evit..... decat sa-i dau lu ala 5-10 mil, sa-si repare masina, mai bine dau 900 mii pe asigurare
  8. din cate am inteles de la cea care mi-a facut asigurarea... cica, pentru scutere, mopede, cum vreti sa le numiti., se plateste aceeasi suma ca pentru motociclete... . am dat la Omniasig pe 6 luni 90 RON, carte verde inclusa . mi se pare normal sa fie asigurarea obligatorie... merita... mie imi expirase asigurarea si pana mi-am facut`o am mers 2 zile asa.... de obicei nu prea sunt nevoit sa evit idotii in trafic... dar in cele 2 zile cat am mers fara asigurare era s-o patesc de vreo 5-6 ori... , parca ma vedeam infipt in ei.... merita...
  9. asa ma gandeam si eu... ca ... o ia asa putin, parca se ineaca si iar se opreste. filtru de aer e schimbat de curand. carburatorul nu l-am curatat niciodata, nu stiu cum si mi-e "frica" sa ma bag acolo ca sa nu stric reglajele alea... uleiul nu trebuie schimbat pentru ca este in 2 timpi, ii pun ulei de amestec. alta idee ? .. sa fie setu motor ? inca am setu original si a ajuns la 16.000 km..dar merge ca inainte... am zis, aceeasi viteza, doar demarajul e putin mai slab..
  10. dar cand porneste dupa 213412441 pedale, ce poate avea ? bujia e noua.... viteza maxima e aceeasi, demarajul e putin mai slab si nu scoate fum... vreo idee si pentru mine... ?
  11. parca e 120 ron amenda daca nu ai cursu de legislatie.
  12. pai stiu, dar eu ii mai pacalesc ca sa scap de vesta aia )
  13. Bomba unui politist de la Ordine Publica ( parca asa ii zice ), pe la 3 dimineata probabil din lipsa de ocupatie... Nenea` : - Domne, de ce nu porti vesta ? Eu : - Pai nu-mi trebuie vesta ca scuterul nu e omologat ca moped. Nenea` : - Ia sa vedem..., atunci, de ce nu ai trusa medicala, triunghi reflectorizant si extinctor ? ca daca nu e moped , atunci e motocicleta si ai nevoie de astea Eu : - Pai ati vazut vrun` motociclism cu trusa, triunghi si extinctor? Nenea ` : - Pai n-am vazut, dar o sa incepem sa ne luam si de ei ca nu le au ) Eu : - Pai domne, unde sa punem toate astea? ca nu suntem masini...imi agati triunghiu reflectorizant de gat? Nenea` : - Bine ma, hai da-i drumu de aici )))
×
×
  • Creează nouă...