solo Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) paul din cj a venit cu dominatorul in vizita si am mai dat de un motociclist venit in vizita adi din oradea si am spus sa ne bagam la un enduro ceva ...incercam sa urcam pe rarau la ~1640m era prea multa zapada...si cauciucuri ..nevoie asa ca am ramas pe la 1200m si ne am dat olecuta prin mocirle si belti MOV09732.MPG MOV09570.MPG Editat Iunie 1, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) Frumoase locuri Si ce cunoscute imi sunt Zapada.avi Solo_zboara.avi Paul_in_apa.avi Namoale.avi Editat Iunie 1, 2006 de Giny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 Frumoase locuri Si ce cunoscute imi sunt taci si pune filmuletele:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Giny Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 dai vreo 2 beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 bai nea solo............inca mai e zapada pe rarau? ca vroiam sa urc w-endul asta........... na.......... la bacau veniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 bai nea solo............inca mai e zapada pe rarau? ca vroiam sa urc w-endul asta........... na.......... la bacau veniti? acum mai e putina zapada...pe scurtaturi:P si prin padure..dar poti sa ajungi lejer nu cred ca ajung la bacau am ceva examene vreau sa ajung la timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 unde esti azi si maine ca vin in campulung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Super pozele, solo, cum e fiara cu plaman? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Super pozele, solo, cum e fiara cu plaman? rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate