foxbat Postat Ianuarie 30, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2010 Foxule, sa-ti fie de bine! Cand o fi posibil astept cu mare placere un semn de la tine sa mai dam o tura. sa traiesti si ma bucur sa aud de matale. am niste poze datorie la boieru' mai baga si tu un ochi pe aici ca mai pun cand mai am idei ( sau ma mai inspir) acum deja ma gandesc pentru weekendul viitor. Deh, greu cu 2 roti dar macar sa nu stau in weekend in Bucuresti. cred ca mut orezul de azi ..peste fix o saptamana vezi si tu daca te coafeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) bine ca ai iesit din casa, eu am mancat orez in forma de sushi de la mega image care in loc de avocado avea castravete iar sosul wasabi era hrean vopsit verde. grrrrrr. maine la 9:30 plec in poiana. adica azi. Editat Ianuarie 30, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate