sacal Postat Februarie 27, 2004 Share Postat Februarie 27, 2004 gata dupa luni bune de cautari am decis un intruder de 750 din 90. cam mare pentru un incepator dar asta e. am dat un avans si daca toate merg bine pe5 martie e a mea. bine problema e ca dup-aia nu mai am nici o letcaie nici macar de scoala. oricum revin cu informatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 Parca te hotarasei pentru shadow de 400 ? Anyway, eu am optat tot pentru un intruder, de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 1, 2004 Autor Share Postat Martie 1, 2004 da, problema e ca ieri am reusit sa busesc masina si ma costa 45 de milioane reparatia. asa ca motoru mai asteapta. si am si permisu suspendat si nu cred ca pot sa dau de carnet prea curand. ghinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Martie 1, 2004 Share Postat Martie 1, 2004 Bravo tata,cind ziceam si eu ca te-ai hotarit........Imi pare rau pt tine.dar.....Nicidata nu inceta sa speri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Fuck , cand ziceam si eu ca ne inmultim, ca si asa nu-s prea multe intrudere around, ti-ai gasit sa-ti busest masina . Alex, iti datorez o bere, ca m-ai sunat pt. intruderul de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Martie 2, 2004 Autor Share Postat Martie 2, 2004 fac pe dracu in 4 si tot o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Martie 2, 2004 Share Postat Martie 2, 2004 Fuck , cand ziceam si eu ca ne inmultim, ca si asa nu-s prea multe intrudere around, ti-ai gasit sa-ti busest masina . Alex, iti datorez o bere, ca m-ai sunat pt. intruderul de 800. Astept,da lasa ca vine ea vremea frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate