v-twin Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Impresii: -Zona e absolut superba pentru orice; motociclete sunt sute, toata lumea se plimba linistita. Turistii americani sunt cel mai usor de depistat pentru ca sunt fie grasi fie au CEVA care sa indice o echipa din state pe ei. Traficul in Niagara falls e absolut infernal, dar cu toate astea toata lumea merge linistit(limita 40), nu se injura dar mai sunt ocazionale claxoane la adresa pietonilor care trec pe unde le vine. N-am fost pe 2 roti, ci pe 4 da' tot a fost fain so poze: Oldies Travelling North American style: Niagara Falls-Random Cascada: Barcutele Niagara River Cascada @ Night Please bomb here: The US of A Cateva filmulete scurte; 19mb. http://rapidshare.de/files/22138236/New_Folder__2_.rar.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Splendid! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Am fost si eu acolo, dar in februarie. Era superba cascada inghetata. Iar lume, erau chiar si atunci destui de multi. In rest, totul pe stil american, desi eram in Canada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Felicitari domnilor Natura e spectaculoasa prin partile acelea, dar, pe mine m-au fascinat primele poze cu oldtimer-e. Parca ne-am fi intors in timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Superb la Niagara Am fost anul trecut... acum ca vad pozele mi-ai facut dor de Canada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 Ce naiba sa-ti fie dor, tinere? Eu de-abia astept sa plec.(in vreo 8-10 ani ofc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate