ionut73 Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 http://www.dirtbikemagazine.com/ME2/dirmod...80DCA6D9398931A proectii, echipamente, accesorii Se pare ca tubeliss-urile sunt o varianta de luat in seaman; asteptam sa le testeze seseko si sa ne zica si noua ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 f tare ideea sunt curios daca va avea apicativitate si pe rotile de la bmw unde sunt mari prob cu centarea spitelor daca pot sa pun tubless pe orice jenata cu spite e super prob este pana la ce viteza rezista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 5, 2010 Autor Share Postat Februarie 5, 2010 sunt curios daca va avea apicativitate si pe rotile de la bmw unde sunt mari prob cu centarea spitelor aici vorbim de produse pentru enduro - fugi la coltul tau cu motociclete de 300 kile late cat o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 5, 2010 Share Postat Februarie 5, 2010 aici vorbim de produse pentru enduro - fugi la coltul tau cu motociclete de 300 kile late cat o masina de ce la tine nu e la fel tot 300 kg moto 120 si Tu restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Mi s-au parut interesante scaritele alea pt gambe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 de ce la tine nu e la fel tot 300 kg moto 120 si Tu restul frumoasa replica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 frumoasa replica mi-am furat-o ... e pe aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate