univet Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Sambata 3 iunie am facut un mic Raid prin nori... A fost frumos dar cam ceata. A doua zi era mai buna vremea dar noua nu ne mai trebuia motociclism.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Frumos. La Baia Mare te duci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 6, 2006 Autor Share Postat Iunie 6, 2006 Cred ca da. Am auzit ca a fost ceva ploaie la Satu Mare.....De aia nici poze nu prea am vazut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Eu am incercat sa fac ceva poze dar am stricat aparatul in prima zi. Nitescu a facut dar la el sti ca este problema cu drepturile de autor(omul scoate bani din asa ceva; sau ma rog se straduieste sa nu puna mana altii pe munca lui). Oricum o sa primesc si brutul la filmarile de la Trofeul Capitalei si de la Satu Mare. Am sa copiez DVD-ul si o sa ai si tu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate