Ativix Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Toate detaliile aici : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...993-259720.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Toate detaliile aici : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...993-259720.html Daca avea acte, bine era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Februarie 9, 2010 Autor Share Postat Februarie 9, 2010 Are toate actele . Doar ca nu este inmatriculat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 dupa ce mam inteles cu propietarul sa iau motocicleta la suma de 4mil...am fost de am vazuto....iar cand so iau propietaru a zis c nu o mai vinde......va intrebati din ce cauza .....problema erea ca nu aveam cu ce so iau de akolo si mam gandit so desfac sa o pun intro dacie berlina ......cand a auzit propietaru ce vreau sa fac a inceput show-ul....ca nu vrea so dezmembrez la el in curte nici la poarta ca nu imi da actele pana nui fac contract de vanzare cumparare....iar moto e radiata de 3 ani iar impozit nu plateste nimeni la ea ....defapt moto nu are propietar in acte......una si mai tare nicimacar nu stia unde locuieste imi daduse o alta adresa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Februarie 18, 2010 Share Postat Februarie 18, 2010 dupa ce mam inteles cu propietarul sa iau motocicleta la suma de 4mil...am fost de am vazuto....iar cand so iau propietaru a zis c nu o mai vinde......va intrebati din ce cauza .....problema erea ca nu aveam cu ce so iau de akolo si mam gandit so desfac sa o pun intro dacie berlina ......cand a auzit propietaru ce vreau sa fac a inceput show-ul....ca nu vrea so dezmembrez la el in curte nici la poarta ca nu imi da actele pana nui fac contract de vanzare cumparare....iar moto e radiata de 3 ani iar impozit nu plateste nimeni la ea ....defapt moto nu are propietar in acte......una si mai tare nicimacar nu stia unde locuieste imi daduse o alta adresa Avea ea vreo cocomirla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_motor86 Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 Avea ea vreo cocomirla orice e posibil de la asemenea persoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate