Sari la conținut

Ativix

Membru
  • Număr conținut

    237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ativix

  1. Salut. Cred ca ai prea multa benzina pe cilindrul fata. Scoate bujiile si vezi daca sunt ude precum si starea lor. Probabil trebuie sa le înlocuiești. Daca bujiile sunt ude e clar. In fine, trebuie văzut de ce s-au umezit, poate nu a dat scânteie câteva secunde sau ai un amestec dereglat. Posibila cauza asa 'la ghici': CDI-ul de la cilindrul fata. Ti-a taiat aprinderea un pic si s-au umezit bujiile. Sunt 2 pt o aprindere mai eficienta. Dar nu stiu cum ai reusit sa mergi atat de mult cu ea, in mod normal de abia ar sta pornita intr-un singur cilindru.
  2. Nou si de firma asta inseamna $$$. Eu zic ca ai negociat ok. Daca asta va doriti, e perfect. Mergi la un birou de acte auto si explica-le situatia, te vor ajuta sa rezolvi cu actele.
  3. @ Fafane, Comutatorul de semnal de la ghidon. Demontat si curatat bine in prima faza. Din ce zici, pare a fi singurul pe care nu l-ai verificat .
  4. Rezervor plin Bateria jos, la loc cald si din cand in cand pe redresor. Ulei pe lant, daca sta afara. Standere. Sau cric, dar miscata periodic. Husa pe ea. Si vine iarna, citeste cat poti de mult pe subiectul moto.
  5. Ativix

    priza 12v

    - este invelisul + este punctul mic .
  6. Intercom silvercrest se mai gaseste la vreun magazin Lidl sau are cineva de vanzare un kit?
  7. Ativix

    priza 12v

    E 3 lei o priza de 12 v cu capac. La magazinele de pe Maica Domnului in Bucuresti gasiti. Eu am montat-o sa functioneze doar cand am contactul pus.
  8. Scoate capacul/ plasticul de sub volan. Contactul e format din doua parti / bucati si banuiesc ca una din ele a iesit un pic. . Adica mai exact partea cu lamele de contact . Cheia ta nu mai actioneaza asupra ei si a ramas in poztia de "ON" din ce zici . Daca reusesti sa dai plasticul jos, impinge de mufele / plasticul din spatele butucului de contact . Si invarte si cheia , o sa simti cand isi revine. Bafta . » Post actualizat in 22 Aug 2015 19:39 In ce zona esti ?
  9. Se poate. Iti trebuie 2 diode ( peste 14v tensiune inversa ) un buton si niste fire . Se poate utiliza releul actual . Eu am trecut prin contact sa nu imi faca vreunul o gluma proasta. Voi cauta si schema pe care am folosit-o.
  10. Scoti protectia de plastic de sub masca fata prin care trece cablul de Km . Scoti mufa de la becul farului. Si bagi mana pe jos si ajungi la cablu. Eu asa l-am schimbat. Nu era necesar sa desfaci partea de la bord. Spor.
  11. Mie imi place . Placute ok . Cauciucuri cu profil ok pt off. Daca asta te intereseaza. Cam atat din poze. Repet , daca esti din Bucuresti , in mod ideal este sa iei un proprietar sau fost posesor de 640 adventure. Sau un mecanic. Nu iti poti da seama din poze de starea motorului. Succes.
  12. Daca locuiesti in Bucuresti , iei un mecanic cu tine sau pe cineva care se pricepe cat de cat . Daca nu , rogi un coleg motociclist . Cred ca e un topic dedicat pentru asa ceva. Eu nu cred ca sunt reali km, dar NU conteaza asta, ci starea motorului.
  13. De fapt, tu ne intrebi daca e scumpa. Nu stiu . Chestia e relativa. Mergi si testeaza . Daca in opinia ta , merita suma ceruta bine, daca nu ,nu . Sfarul meu este sa scapati de mitul asta cu anul de fabricatie si km . Daca motorul este per ansamblu in regula , minunat . Daca faci un calcul, a strabatut aproximativ 200 km pe luna. Ce crezi ? Sunt reali km sau nu?
  14. Material de studiu : Conteaza mult dinamica accidentului . In clip se lovesc la 50km/ h ; priviti cum ii face capul( gatul) motociclistului la impactul cu stalpul masinii .
  15. Taximetrist 1 : Vis-a vis de ASE , opresc in spatele lui , el parcat , eu tocmai ce am oprit . Nu trec 3 secunde ca da cu spatele cat pe aici sa ma pocneasca si sa darame motorul ( il lovea fix in lateral daca se intampla) Taxmetrist 2 : Cotroceni , mergeam cu 60km/ h , vine lansat din spate, si il incomodam ca merg prea incet , ma dau la o parte ca e tampit. Ii da blana. Ne intalnim la primul semafor ! Ca sa vezi! Ce surpriza... Replica : " lasa-ma in pace ca ma grabesc , am client , nu vezi ... " Nu stia sa raspunda la intrebarea cat e limita si voia sa ne intrecem ...
  16. Stii unde mi se pare mie ca ai gresit? Cand te-ai mutat de pe banda 3 pe 2 , in timp ce el avea semnalul de dreapta in functiune ( asa se vede din filmare, e posibil sa fie doar un reflex) Nu te-a mai vazut in oglinda ( daca s-a uitat) si ai intrat in unghiul mort . Bravo ca esti bine . Ai mers incet , ai scapat cu putin . Bafta in a rezolva cu asigurarea . Pe viitor, multi km fara incidente.
  17. E oare asta primul accident cu reporter motociclist la fata locului?
  18. Ativix

    Bravo Roxana!

    Zici bine. Gagica , la scorul asta, are o medie de 36 500 km pe an. Tot respectul daca e pe bune . Oricum , e de apreciat . Mi-a placut ca a preferat sa se plimbe decat sa stea la arc cu baietii .
  19. Cel mai probabil este cel de la frana spate . Am patit si eu . Ungi tija si reglezi .
  20. Asa ceva iti trebuie ? Diametrul este de 1,4 mm
  21. https://www.facebook.com/video.php?v=833253910075191
  22. @ Bucea . Fiecare membrana are un cui . Vezi ca au dimensiuni diferite , un cui merge la cilindrul din fata si unul la cel din spate . Verifica arcurile de la pastilele de soc din carb. Incearca desincronizatul care ti s-a sugerat mai sus. Aerul fals il verifici asa : Succes
×
×
  • Creează nouă...