psycho25 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 Buna, De putin timp sunt posesorul unei mobre Dominator 650, insa nu am permis de conducere pentru categoria A ci dor pentru B. Ma intereseaza o scoala buna de soferi in Alba Iulia pentru categoria A. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 la nr de telefon 0745689388.ii super tipu si are mobra faina la scoala . Bafta!cred ca numai prin martie incep orele pt A!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C!p Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Eu zic sa mergi la TUDOR dak sti unde este Daca vrei imi lasi un pm si iti dau eu nr lu Zaheu Radu (instructoru) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Cu Zaheu am facut si eu, motoru ala ce il are ii cam varza. Dar merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ada Teo Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Cu Zaheu am facut si eu, motoru ala ce il are ii cam varza. Dar merge si eu acolo am facut A1 si fac acum A are un suzuki gn 125 nu e varza, e din 98, mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Buna, De putin timp sunt posesorul unei mobre Dominator 650, insa nu am permis de conducere pentru categoria A ci dor pentru B. Ma intereseaza o scoala buna de soferi in Alba Iulia pentru categoria A. Multumesc! DOMNU SANDRU THE BEST!!!!! 0746325747 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi IM Postat Februarie 9, 2021 Share Postat Februarie 9, 2021 La 10.02.2010 la 14:41, psycho25 a spus: Buna, De putin timp sunt posesorul unei mobre Dominator 650, insa nu am permis de conducere pentru categoria A ci dor pentru B. Ma intereseaza o scoala buna de soferi in Alba Iulia pentru categoria A. Multumesc! Salut! Sunt un baiat din judet interesat de obtinerea catogoriei A2.. Gasesc vreo scoala prin apropiere care face si subcategoria aceasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius584 Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 On 2/10/2021 at 12:07 AM, Sebi IM said: Salut! Sunt un baiat din judet interesat de obtinerea catogoriei A2.. Gasesc vreo scoala prin apropiere care face si subcategoria aceasta? Daca ai gasit in astia 3 ani, poti sa-mi spui si mie unde ai facut A2 in Alba si cum ti s-a parut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate