soimu Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 salutare in primul rand....vreau sa imi schimb janta fata care este pe 19 si vreau sa ii pun una de intruder sau de vulcan care este pe 21, ma intereseaza daca se potriveste etrierul de la shadowul meu cu ala de la intruder sau vulcan,prinderile acestora..si alte ''chichite'' care mai or fi,adica nu vreau sa ma trezesc ca voi cumpara janta si pe urma sa o pun in rama pe perete ....multumesc! Mesaj completat salutare in primul rand....vreau sa imi schimb janta fata care este pe 19 si vreau sa ii pun una de intruder sau de vulcan care este pe 21, ma intereseaza daca se potriveste etrierul de la shadowul meu cu ala de la intruder sau vulcan,prinderile acestora..si alte ''chichite'' care mai or fi,adica nu vreau sa ma trezesc ca voi cumpara janta si pe urma sa o pun in rama pe perete ....multumesc! offfff....din atatia chopperisti nu stie chiar nimeni?......cred ca ...voi cauta pe cineva cu vulcan sau intruder sa imi rezolv sg problema moderatorii pot inchide topicul asta daca vor.....ma voi lamurii singur va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Daca tu erai prin Dana 0 vineri 23.04 cu roata pe sissybar inteleg ca te-ai lamurit. On topic: se poate cu mici modificari. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate