GPRider Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Azi am gasit pe net aceasta motocicleta.(nu am mai auzit de ea pana acum) Parerea mea e ca arata destul de bine motorizare nu stiu... Alte detalii desprea aceasta marca gasiti pe site-ul lor www.megelli.com Cum vi se pare? Oare se gaseste si in romania? La ce pret o fi? Cateva poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 British made motorcycle. - scria undeva pe o pagină. Mi se pare foarte naÂşpa realizată. Uită-te pe youtube, sunt câteva clipuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 (editat) British made motorcycle. - scria undeva pe o pagină. Mi se pare destul de ok. name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350">Uită-te pe youtube, sunt câteva clipuri. Editat Februarie 16, 2010 de MadMike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Saua aia dintr-o bucata ca la Furile de la Honda o distruge , in rest e super. Mesaj completat M-am uitat la filmulet , nu e dintr-o bucata...dar nici departe nu-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Hai bre că arată biniÂşor. Prima dată m-am uitat doar la poze Âşi părea oribilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 ce misto arata..ar fi perfecta daca ar fi 2t.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Februarie 28, 2010 Share Postat Februarie 28, 2010 ce misto arata..ar fi perfecta daca ar fi 2t.. Exact . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate