kisarpi Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 Salutare VARSTNICILOR!? Eu ca si URALUL meu avem destui de tĂśbb anisori impliniti pe doua roti, nici nu ne prea hely Elveszett computerizata asta, mai ales a privinta motoarelor.Eu acum ma invat asta de la dracia szĂĄmĂtĂłgĂŠp, dar asta cu memoria de 55 (mb) ani nu prea ma descurc, mai bine cu suruburile.V-il prezint pe dl URAL din1961 refacut de az enyĂŠm de 6 ani (nici nu va spun din ce stare) (pacat ca nu am poze) SPER SA NE MAI COMUNICAM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kisarpi Postat Februarie 17, 2010 Autor Share Postat Februarie 17, 2010 NU PREA MERG POZE MAI MARI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Februarie 17, 2010 Share Postat Februarie 17, 2010 foarte frumos uralul...in poza cu cele 5 moto are numere vechi? Interesant are si pusca .Era bine sa fi dat mai multe detalii despre el si daca se putea si poze dinainte de reconditionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kisarpi Postat Februarie 20, 2010 Autor Share Postat Februarie 20, 2010 foarte frumos uralul...in poza cu cele 5 moto are numere vechi? Interesant are si pusca .Era bine sa fi dat mai multe detalii despre el si daca se putea si poze dinainte de reconditionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate