stulewa Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ceva vreme am citit p-aici despre un sistem de urmarire prin satelit destul ingenios prin care iti puteai monitoriza motoreta in cazul unui furt sau alte ocazii. nu am mai gasit topicul asa ca am facut o intrebare noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ceva vreme am citit p-aici despre un sistem de urmarire prin satelit destul ingenios prin care iti puteai monitoriza motoreta in cazul unui furt sau alte ocazii. nu am mai gasit topicul asa ca am facut o intrebare noua daca nu ma insel userul @spionut avea ceva detalii despre sistem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 ceva vreme am citit p-aici despre un sistem de urmarire prin satelit destul ingenios prin care iti puteai monitoriza motoreta in cazul unui furt sau alte ocazii. nu am mai gasit topicul asa ca am facut o intrebare noua Uite-l aici :/index.php?showtopic=469589 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate