abil-psihic Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Stie cineva vreun mecanic care se pricepe la indreptarea rotilor? Am un IJ (Planeta5) la care s-a cam ovalizat roata din spate si motocicleta a inceput sa fie destul de instabila. Daca nu, poate vreunul dintre voi are vreo roata (de 18) in stare buna, de vanzare. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 Nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 am eu una cromata( e de pe ij mai vechi)pe 18"..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Mester de indreptat roti moto cu spite: Rabinu 0724452023 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 roata e pt abil-psihic....daca nu io place,o poate lua oricine. rezervorul e pt cine face oferta buna... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Mersi mult, Blackrider! Roata e ca si luata Ramane doar sa ne vedem si sa facem tranzactia Aleko, stiam de Rabinu` de la un amic care a apelat la el, fara a fi insa prea multumit. Din cate mi-a spus, rotile au fost indreptate superficial, in sensul ca erau `un pic mai drepte`. Oricum, mersi pt numar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Io am apelat de multe ori la el pentru roti (de vreo 3 ori), si pentru chestii mai serioase si mai complexe (seturi, conversie 6V-12V...) si tot ce pot sa spun e ca nu a lucrat niciodata superficial. Rabinu nu lucreaza superficial si isi intretine motocicletele cu cea mai mare grija, cine a cumparat de la el stie. Bafta cu "noua" roata. Daca nu e dreapta stii unde poti apela. Mai bine intrebai cum sta cu angrenajul interior, e papat? Cum sta cu rulmentii? Mai are ceva crom pe ea? Inca ceva. Rotile de Ij sunt mai problematice din cauza porcariilor de spite. Se si stramba usor si sunt mai greu de reparat. Daca prietenul tau nu a primit roata dreapta, inseamna ca janta era muci, si nu o puteai aduce din spite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate