chopper_awo Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 (editat) stie cineva, la cadrul din poze, unde vine montat sistemul de amortizare? cel mai in masura sa-mi explice, ar fi fost robychopper, pentru ca e cadrul lui, dar pe el nu l-am vazut de mult pe net....Multumesc pentru raspunsurile voastre. Scusa, am postat din greseala de 2 ori, rog moderatorii sa stearga un topic ( cel fara poze) Editat Iunie 10, 2006 de chopper_awo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 stie cineva, la cadrul din poze, unde vine montat sistemul de amortizare? cel mai in masura sa-mi explice, ar fi fost robychopper, pentru ca e cadrul lui, dar pe el nu l-am vazut de mult pe net....Multumesc pentru raspunsurile voastre. Scusa, am postat din greseala de 2 ori, rog moderatorii sa stearga un topic ( cel fara poze) dedesubt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Cauta o schema pt cadrurile softail shi o sa vezi pt ca e greu de explicat! Bafta majora! Asta nu e cadrul lui Roby? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 dedesubt dedesubt....dar, unde anume? nu poti sa-mi faci un mic desen, te rog? Merci Cauta o schema pt cadrurile softail shi o sa vezi pt ca e greu de explicat! Bafta majora! Asta nu e cadrul lui Roby? ai cumva vreun link ajutator unde este o schema desfasurata a acetui tip de cadru? Merci! P.S. Da, este cadrul lui Roby, de aceea am zis ca el ar fi cel mai avizat sa-mi explice...dar, nu l-am vazut de mult pe net.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 (editat) dedesubt....dar, unde anume? nu poti sa-mi faci un mic desen, te rog? Merci ai cumva vreun link ajutator unde este o schema desfasurata a acetui tip de cadru? Merci! P.S. Da, este cadrul lui Roby, de aceea am zis ca el ar fi cel mai avizat sa-mi explice...dar, nu l-am vazut de mult pe net.... robi nu a terminat cadrul ala ii lipsesc punctelede montura al motorului si al suspensiei printre altele, am pus in patrat partea de sus a basculei ca ii asemanatoare cu partea inferioara si am trasat cu rosu unde ar fi pozitzia aprox. a telescoapelor si a punctelor de montaj intreshinele cadrului hai noroc p.s. ia baga un ochi aci: /index.php?showtopic=14771 Editat Iunie 11, 2006 de kata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate