Sari la conținut

chopper_awo

Membru
  • Număr conținut

    254
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de chopper_awo

  1. Lasa-mi te rog in mesaj un numar de telefon sa te sun. merci.
  2. Ma intereseaza daca exista pe forum vreun motociclist din comuna Feldioara, jud. Brasov, am nevoie mare sa dau de cineva din satul Feldioara, si nu am nici un numar de contact, nici posibilitatea de-a ma deplasa pana acolo.Va multumesc cu anticipatie.
  3. D-ai foc! La vecin...nu la nuc. Una peste alta, serios vorbind, e limpede ca-ti trebuie un avocat. Merge si reteta lui Pasquinel, ca siguranta ca n-o sa-ti respinga actiunea,
  4. chopper_awo

    Kawasaki Vulcan

    Are cineva idee ce lungime are cablul de kilometraj la VN 750 sau la VN 800? merci.
  5. Si ce preturi practica? Ultima data cand am discutat cu cei de la sal company, mi-au facut o impresie destul de ciudata, dat fiind faptul ca, i-am intrebat de pret..si mi-au spus " asta nu stim...trimite piesa si vedem noi"
  6. Autosol Metal Polish. Se gaseste pe net, la aprox. 25 lei/tub.
  7. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    http://olx.ro/oferta/suzuki-intruder-ID2YeI5.html#e8e1fac141 pare bucati...vezi poate-ti vinde omul doar electromotorul de care ai nevoie
  8. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    Se intampla sa aiba cineva de vanzare o garnitura de la capacul pompei de frana/ambreiaj, pentru suzuki vs 700. 750, sau 800? merci.
  9. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    vezi la OMDIC, mai este SalCompany, dar aia te belesc de bani, si am mai citit pe aici de un anume Nea Bratu. Personal, am cromat la OMDIC si am fost multumit de rezultat....daca slefuiesti tu piesele inainte, cu atat mai bine.
  10. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    Nu e foarte greu de dat jos motorul, trebuie sa "rupi" cadrul si iese destul de lejer, daca desfaci toate cu atentie maxima. Dar, trebuie sa ai grija cu desfacutul motorului....ca nu poti umbla la supape, daca nu dai chiulasele jos, si alea ies cu tot cu cilindru, insa cu mare grija, sa nu rupi patina care intinde lantul de la distributie...Dupa aia, iti trebuie alte garnituri de chiulasa, etc. Concret, ce nevoie ai sa umbli la supape?
  11. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    nu se poate. cel mult, cu mare chinuiala poti regla tachetii....
  12. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    Dar pe asta, oare cat s-ar putea cere? are si jenti, numai ca nu se vad in poze, motorul merge perfect si l-am cumparat cu 1600 de euro. Dupa cum se poate observa, are kit furca fata, risere custom, far custom made in japan, comenzi avansate, suspensii scurte spate, semnala in ghidon, sheile modificate, tobe custom, etc. In concluzie, pretul il fac persoanele interesate, restul e povestea vorbei, parerea mea.
  13. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    Va certati inutil. Fiecare are dreptul sa-si evalueze fierul si sa ceara pe el, atat cat crede de cuviinta. Daca nu gaseste cumparator...se cheama ca nu s-a intalnit cererea cu oferta si singur isi va reevalua marfa, daca intradevar doreste s-o vanda. Succes la vanzare!
  14. chopper_awo

    Suzuki Intruder

    Cioc-cioc. Aici e biroul de dat mare? E fix asa cum am visat-o.... azi a ajuns la noua ei casa. Thank's Ioda & Thorus & compania de sunet "Intruder Bucuresti."
  15. Daca are actele de provenienta din tara unde a fost inmatriculata ( ex. germania brief mare+ mic), faci tu un cvc cu neamtul, carte de identitate ai, faci identificarea, itp, o iei in evidenta la fisc, faci fisa de inmatriculare si o inscrii pe numele tau. Sau, varianta cea mai corecta, este sa aiba vanzatorul cvc cu strainezul, sa-ti dea fiscalul lui, plus celelalte documente.
  16. fara factura, nu o poate inscrie, si poate vine bolovanul, si-ti cade in cap. in plus, iti trebuie fiscalul de la primaria de la sediul firmei, si pe talon, la rubrica cu instrainarea, trebuie sa scrie " instrainat catre X, la data de Y, semnatura reprezentantului legal si stampila firmei.
  17. e un scaun de la un utilaj agricol.
  18. Nume : Mihai Mobil : 0756027782 ID ym : mihaicalinescu2005
  19. Marauderul iese din discutie in ceea ce ma priveste.Are linie frumoasa...dar am inteles ca motorul se poate face muci brusc si fara nici o simptoma...si e si pe lant....
  20. Pentru mine, motocicleta este pentru plimbare...la viteze de peste 120 km/h, deja nu mai e vorba de confort...Pe mine ma intereseaza cum le-ati simtit voi, ce care ati avut...nu ce spun statisticile... Din pacate, nu am buget de xvs 1100.
  21. ca fost posesor de vs750...sigur ca sunt subiectiv, si as opta pentru acelasi model (motor fara moarte, puternic, cardan, comod). celelalte modele, ma atrag ca si aspect...sa inteleg ca dragstar 650 cmc nu e fiabila? pentru modele mai noi/mai mari...nu ma pot gandi, pentru ca nu am bani, bugetul maxim am ar fi 2800....
×
×
  • Creează nouă...