ganjabree Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Am tot vazut anuntul cu clubul de scutere D-T-S (dRISTOR. TITAN, SALAJAN) si ma intrebam daca stiti cumva un club de scutere pe capitala, din cate stiu eu nu exista...ar fi bine sa incercam sa ne mobilizam si noi unpic...poate iese ceva, ce ziceti? postati si voi aici pareri, idei si...ce credeti voi de cuviinta ca ar trebui sa se faca in sensul asta... DACA NU MERGEM CU 250 pe strazi, macar ne distram :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Sunt complet de-acord sa ader la un "club", oricum s-ar numi el, cat timp exista disciplina in trafic si nu se dau aere de mare Rossi intre noi. E pacat... Daca va hotarati, eu mai vin cu inca 2 persoane care sigur vor vrea... Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ganjabree Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 Exact asta ne trebuie, sa ne mobilizam si noi unpic, macar daca nu club, la inceput sa facem cateva intalniri, ceva...daca la case mai mari se poate, la noi de ce nu s-ar putea? Bafta si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midnight_Caller Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Propunerea mea e sa veniti si voi la Arc azi la ora 18:30 - 19:00 pe breteaua din dreapta de la intrarea in Herastrau... I'll be there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 heheee ce faci ma bobo....ma primitzi si pe mine in club? ca acum am si eu scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ganjabree Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 (editat) NORMAL CA TE PRIMIM BOGDANEEE, DA SA NU TE PRIND CA II PUI GUME DE ENDURO ca asta nu e jucarie pt dirt Editat Iunie 14, 2006 de ganjabree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate