sebi_rr Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 m-am dat jos de pe "ivan"acu 3 ani si m-am urcat pe animalul asta acu 2 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 super strong! ceva diferente intre vechiul si noul motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rfuchs Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 nice brush ? sau nu e brush ? sa il stapinesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto+ Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 m-am dat jos de pe "ivan"acu 3 ani si m-am urcat pe animalul asta acu 2 luni Dar cum te-ai dat jos de ti-a trebuit atata timp? E ca-n bancul ala in care melcul ia un pumn de la urs si se duce de-a berbeleacul cateva sute de metri, iar cand reuseste sa se-ntoarca, dupa cateva saptamani, intreaba: auzi, ba, ce-a fost cu faza de adineauri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 calarie placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_rr Postat Iunie 13, 2006 Autor Share Postat Iunie 13, 2006 super strong! ceva diferente intre vechiul si noul motor? cred ca glumesti,de la cer la pamint dar ce-a mai mare diferentza e ca nu mai tre sa plec cu trusa de scule dupa mine:)) nice brush ? sau nu e brush ? sa il stapinesti sanatos ! multzam de urari si e brush facut cu perla si cu shablon Dar cum te-ai dat jos de ti-a trebuit atata timp? E ca-n bancul ala in care melcul ia un pumn de la urs si se duce de-a berbeleacul cateva sute de metri, iar cand reuseste sa se-ntoarca, dupa cateva saptamani, intreaba: auzi, ba, ce-a fost cu faza de adineauri? mi-am luat masina,obligat fortzat(fac taxi)si ma saturasem sa tot merg cu frica la drum si am calculat eu ca e mai bine asa(fara decit cu gioarse)acum mi-am permis si acum l-am luat mai bine mai tirziu decit niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate