ursus Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 [rand sters de moderator] Salutare lume, In 2008 mi am luat o motocicleta, am ales o nemteasca cu mai putin renume in zilele noastre pe cei mai multi dintre motociclisti. Am ales, 125 cmc fiind incepator, dorind sa invat, sa ma bucur de palcerea de a conduce o motocicleta cat mai multi ani. Marca motocicletei este MZ RT 125, adus la comanda exact din patria mama - Germania. Am tinut cont de sfaturile priceputilor cu experienta in lumea moto cat nu am eu in ani de viata (mai bine de 30 ani) si nu regret am facut o alegere foarte bune. Am ales un motor destul de aratos, manevrabil, nu foarte scump, nou, cum mult mai multa putere decat am crezut ca poate dezvolta un 125 de cmc. Ma salvat de o gramada de ori fiind un motor usurel, usor de rederesat si cu suficienta viteza pentru un incepator. Fac parte din gasca celor care neaga cu vehementa faptul ca : "lasa ba ca si un 600 e bun, esti si tu atent...apoi ce faci iti iei unul mic si ..." Am mers si pe motoare mult mai mare de 125 cmc si chiar cred ca pt un incepator e prea riscant. Cine vrea sa adauge cate ceva despre noile MZ uri si despre calitatile acestora este rugat sa o faca si aici. [rand sters de moderator] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 esti sigur ca acest topic trebuia sa-l deschizi aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Martie 6, 2010 Share Postat Martie 6, 2010 Din ce sicrie acolo rezulta un fel de anunt de vanzare mai pe ocolite dar un lucru e 99% sigur.....nu e fata !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate