mocanu pompi Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 salut baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Adica? titlul topicului, mesajul, atasamentul ... nu se intelege deloc ce vrei sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 ahaaaaa, si noi ce trebuie sa intelegem din asta? ca ne saluti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 ahaaaaa, si noi ce trebuie sa intelegem din asta? ca ne saluti ? da... asta o sa fie un topic in care ne salutam intre noi... lool cred ca este o harta pe unde a mers stimabilul cu scutaru ala pe care a incarcat cat pe o dacie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanu pompi Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 da... asta o sa fie un topic in care ne salutam intre noi... lool cred ca este o harta pe unde a mers stimabilul cu scutaru ala pe care a incarcat cat pe o dacie ) [/quote salut si scuze am apasat aiurea pe tastatura si a iesit cea iesit poza pe care am puso este la intoarcerea in tara dupa 10000km facuti in europa adevarat am avut baga j nu gluma cu stima pompiliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodho Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 salutare pompiliu, chiar ca ai avut bagaj nu gluma, se simtea diferenta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate