jumbo Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Fratilor cine are pe acasa un arc (ala mare) de la o supapa de nipra ca mi s-a rupt arcu de la supapa de admisie si merge doar intr-un piston. Va rog mult ajutati-ma ca nu vreau sa-mi tin mult motoru pe bara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 am io ,da de unde esti nu imi pot da seama,daca esti pe aproape nicio problema:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 14, 2006 Autor Share Postat Iunie 14, 2006 am io ,da de unde esti nu imi pot da seama,daca esti pe aproape nicio problema:))) sunt din bucuresti. daca poti sa-l pui la posta ti-as fi foarte recunoscator. platesc eu toate taxele numai sa-mi spui cat iti datorez in total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ia vezi aici /index.php?...opic=48140&st=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 ia vezi aici /index.php?...opic=48140&st=0 10x draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate