skaarjescu Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Dragi GSRisti, dupa mai bine de 4-5 luni de absentza am vrut sa cot jucaria pe asfalt. Dupa cum banuiam, bateria era DEAD (tinuta in garaj neincalzit...vina mea)! Am pus-o ieri la redresor de masina si am tinut-o toata noaptea, ca azi sa constat ca am tinut-o degeaba. Incarca decat cu 1, si cand pun contactul, decat palpaie bordul, cifrele degitale nici nu apar.. Ce-mi recomandati? Trebuie schimbata bateria (GSR K6) sau se poate incarca, sau merge schimbat lichidul. Dak trebuie schimbat, ce dealer de piese imi recomandati? Sunteti singura mea sperantza! M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Dragi GSRisti, dupa mai bine de 4-5 luni de absentza am vrut sa cot jucaria pe asfalt. Dupa cum banuiam, bateria era DEAD (tinuta in garaj neincalzit...vina mea)! Am pus-o ieri la redresor de masina si am tinut-o toata noaptea, ca azi sa constat ca am tinut-o degeaba. Incarca decat cu 1, si cand pun contactul, decat palpaie bordul, cifrele degitale nici nu apar.. Ce-mi recomandati? Trebuie schimbata bateria (GSR K6) sau se poate incarca, sau merge schimbat lichidul. Dak trebuie schimbat, ce dealer de piese imi recomandati? Sunteti singura mea sperantza! M. schimba dreaq bateria ca nu e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate