Stau-De-6 Postat Mai 1, 2010 Autor Share Postat Mai 1, 2010 Am iesit si noi putin azi spre Vatra-Dornei, dupa care am mers la un ceai la lac. Mi-a trimis Kanguru mesaj cum ca cine ar vrea sa mearga maine (duminica) spre Vatra-Dornei, sa fie la 11:00 in Eminescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasyr6 Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 (editat) hehe frumos baieti,felicitariiii!!!!!super ....in ceea ce ma priveste pe mine ,daka e drept cu data de azii in 2 saptamanii sunt in tara ...si pe moto negresit...pana atuncii baieti toate cele bune si ardeti gumele ca sunt la pret de criza Editat Mai 1, 2010 de vasyr6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 24, 2010 Autor Share Postat Mai 24, 2010 Am iesit ieri putin pe Tihuta. Am si filmat ceva. Si pt ca am fost tras de urechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 (editat) cine poate, poate... foarte frumos, n-am ce zice Editat Mai 24, 2010 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 eu as face cauciucuri turnate pt. asa ceva sa nu se termine asa usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 nimeni,nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 12, 2010 Share Postat Iunie 12, 2010 astazi ne-am adunat si noi o mana de motoare si ne-am dus intr-o plimbare pana la Dracu'la Castel dupa care ne-am dus la Colibita, am stat pe terasa, am mancat si am baut fiecare ce-a putut, am facut si o baita.... o zi superba... va pun si niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 azi la 12:10 in Eminescu daca vreti careva sa dam o tura,va asteptam(4 suntem din start). traseul il stabilim de comun accord la locul faptei. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 azi la 12:10 in Eminescu daca vreti careva sa dam o tura,va asteptam(4 suntem din start). traseul il stabilim de comun accord la locul faptei. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 acui ii zzr ala de la Han ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 acui ii zzr ala de la Han ? scuze ca-ti atrag atentia,dar esti off-topic,aici nu vindem-cumparam nimic. totusi,ptr curiozitatea ta este motorul ce a stat la Comura la magazin vreo 2 ani,e al unui baiat din Spania,detalii de contact gasesti p afis daca esti interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 intrebam asa doar ... de curiozitate , ca mi se pare ca l-am vazut ieri pe valea straji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 intrebam asa doar ... de curiozitate , ca mi se pare ca l-am vazut ieri pe valea straji stai linistit ca am glumit,dar nu cred ca era motorul ala,am fost si eu ieri pana la popas inainte de Tihuta si am intalnit prin Prund o gasca hotarata de vreo 6,7 ce mergeau la Colibita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) io am mai bifat 730 km in weekend (adica prin secuime) si am castigat si un trofeu (nu ma intrebati ca si muriti de ras) Editat Iunie 14, 2010 de pHa_King Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 si acum... intrebarea de 1 milion de puncte, asa ca sa murim de ras ... pt ce ai castigat trofeul ??, sa il pui la loc de cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 "cel mai zgomotos motor cu toba ne-scoasa" oricum, o adus un nenea politzistu' un decibelometru si s-a masurat la motor (99.9 dB), nu la tobe. aici mai gasiti poaze de pe acolo... PS: Mersi Florin, stii tu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 (editat) oooo... frumos, frumos la ceva de genul as fi fost bun si eu felicitari Editat Iunie 14, 2010 de kanguru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 dc nu scrie in romana ? sau o fost o intrunire maghiara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 16, 2010 Autor Share Postat Iunie 16, 2010 Asta a fost sub centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 nu... ii o intrebare cat se poate de normala ... poate omu o fost la o intrunire maghiara ... ce maghiari nu au intruniri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bloo Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 au si ei dar numa aia care nu doresc autonomie:))astia nu au voie sa faca intruniri:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iunie 17, 2010 Autor Share Postat Iunie 17, 2010 Hai, ma, de ce sunteti rai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 dc nu scrie in romana ? sau o fost o intrunire maghiara ? in principiu cam da, avand in vedere ca nu era o intrunire "generala" ci cu o tematica anume... iar pt. bloo... incepi sa deviezi... chiar si de la subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 aha , am inteles , mna misto trofeu , macar ai ce arata la copii , hai asfalt uscat si salutari cu faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbull4ever Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 sus ii Pista pe cal si se uyita in Ardeal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate